La Liga'da Şike İması

admiral

New member
Reaction score
0

İspanya'da Atletico Madrid'e son dakikalarda yediği golle yenilerek dramatik bir şekilde küme düşen Villareal'in teknik direktörü ve oyuncuları, son yıllarda ligde 'garip şeylerin' yaşandığını belirterek şike imasında bulundu.

Kariyerinde beşinci takımını düşüren Villareal teknik direktörü Miguel Angel Lotina, dün yaptığı açıklamada, "Son üç dört yılda La Liga'da özellikle son haftalarda yaşananlar endişe verici. Sadece bu sene olanlar değil. Ben bunu bir süredir dile getiriyorum ve zannediyorum bir gün her şey ortaya çıkacak" dedi.

Bu arada son dakika golüyle kümede kalan Real Betis'li Michu, Villarreal'in gol haberini alınca Granadalı Inigo Perez'e maçı bırakmalarını söylediğini itiraf etti.

Atletico Madrid'in Villarreal deplasmanında öne geçmesinden iki dakika sonra Real Betis, ofsayt golle Granada'yı yenip kümede kalmıştı.

Ekli dosyalar

• Wvie.jpg
    Wvie.jpg
    8.3 KB · Görüntüleme: 272
Etme bulma dünyasııııı benim ahımı aldı adiii takımmmmmmm, beter olsunlar

7c7c94d0011d63aa3e09fdbd05c905fb.jpg
e4db4d6f16bd66d4030455c3a9514a0c.jpg
9b61bcf88cef77ebba60ab8aacbc45f8.jpg
b98af3cf8bf7d6c6726ba034a0b52a44.jpg
9764151979cb147d1d2cda05002c3cf9.jpg

-Warsawa maçında süpriz bekliyorum. ilk yarıda konuk ekip şok bir golle ilk yarıyı önde kapatıp ikinci yarıdada kontralarla en az bir gol bulur, maçta 0-3 gibi biter sanırım...
-Midjeland banko kazanır, ilkyarıda atarmı atmazmı orası meçhul ama bu maçta en fazla 2 gol olur onuda midjeland atar..
-Torinonun ilk yarıda maçı kopartması gerekir, maç büyük ihtimalle 2-0 lık bir skorla biter... -Denizliye güvendim kazanması gerekir, ilk yarıda bir gol atabilirse maç 3-1 biter sanırım ...

-villa bu maçı alamayacakta hangi maçı alacak? villanın ilk yarıda koparmasını bekliyorum umarım yanılmam. 2-0 biter sanırım.. ________________________________________________________

BERBAT TAHMİNLER YAPMIŞIM.

Villa kümeye düşersin, hangi maçı kazanacan daha, anlaşılan real madriti yenip düşme potasından kurtulacan...[/QUOTE][/IMG]

Geri