Laptop alacam yardım lütfen

veeking79

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar belki kouyu yanlış yere açtım.editör arkadaşlarım konuyu isterlerse taşıyabilirler.laptop almayı düşünüyorum.hem çizim için kullanacam (autocad programı )hem de son çıkan oyunları oynayabileyim istiyorum.bir tane model buldum.çift ekran kartlıymış. fiyatıda uygun sizce bunu almalımıyım bilgisayar modeli fujitsu siemens modeli FUJITSU SIEMENS AMILO Pa 3553 AMD X2 DUAL CORE ULTRA ZM-80 2.1Ghz 15.4" 4GB 320GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR özellikleri

AMD Turion X2 Ultra processor ZM-80 -2.1 GHZ / 1 MB L2 CACHE
Windows Vista Home Premium
15.4” TFT WXGA (1280x800)
4 GB DDR Ram
320 GB HDD
Çift ekran kartı (Hybrid) ATI Mobility HD3470 Hybrid X2 graphics 256 MB GDDR2 ATI RADEON HD3200 (Upto 1920MB supported by hyper memory )
2,95 kg
2 yıl garanti

fiyatı da 1500 tl

fujitsu siemens sizce nasıl bir marka.güvenebilirmiyım teknik destek ve yazılım konusunda

sakın bole bır hata yapma AMD Turion X2 Ultra processor ZM-80 -2.1 GHZ / 1 MB L2 CACHE cok kotu bır işlemcı cache de cok dusuk cok pahalııı

usta sakın alma çok pişman olursun....AMD Turion X2 Ultra processor ZM-80 -2.1 GHZ / 1 MB L2 CACHE bu işlemci çok kötü....amd kesinlkle tavsiye etmem zaten ama bu iice berbat....önbellek çok düşük bi kere sorun yaşarsın laptoplarda buna dikkat etmek lazım....o fiata çok daha ii bilgisayar bulursun...bu pcnin özellkleri çok dengesiz....hiç alma gb bi hata yapma...

autocad için güzel bir bilgisayar ama ilerisi için intel derim ben..
ayrıca fujitsu siemens i bir firma almıştı geçenlerde haberini okudum asus yada toshibaydı..

farklı modeller bakmanı tavsiye ederim ama bu laptopta aşırı kötü değil iş yapabilecek seviyede..

veeking79 belkı laptopunu almıs olabılır ama dıger arkadasların yorumlarına pek katılmıyorum. Bır magazada o laptopu "crysis" oynatılırken gordum. Gercekten muhtesemdı. Autocad e gelınce 3d calısılacaksa crysisi oynatan hayli hayli o programıda çalıştırır. Autocadla teknik resim çizilecekse zaten p3 pc lerde hatta p2 lerde bıle calıstıgını bılırım. İşlemcideki düşük olduğu söylenen bellek sistem için bir şey ifade etmiyor. Yani kullanırken bunu fark edebileceginizi sanmıyorum. Ilk fırsattada almak ıstegım ama parasal durumuma guvenemedıgım ıcın erteledıgım bır laptop. En ilginç gelen tarafıda magaza gorevlısı bu laptopun Vista yuklu olması kosulu ıle ekran kartı performansının 1920MB (2gb) cıkacagını belırtmesıydı. Herhalde bu yuzden Ram lerı yuksek tutmuslar.

NG707EA.jpg

Ürün Kodu : NG707EA
Marka : HPPAVILION

Fiyatı : 850,00 USD + KDV
Kdv dahil : 1.450,44 TL
Taksitle : 140,21 TL X 12

- Orjinal Windows Vista® Home Premium 32 bit
- Intel® Dual Core işlemci T4200
(2,0 Ghz , L2 cache 1Mb)
- 2048 MB (2 x 1024 MB)
- 160 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 5400 rpm
- 15.6" Diagonal Yüksek Tanımlı HP Brightview Ekran