laptop alacam yardım lütfen

veeking79

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar asusun şu modelini alacam sizce nasıl bir dizüstü bilgisayar.hem çizim ( autocad) hemde oyun amaçlı olacak) modeli

X59SL CORE2 DUO P8400 2.26GHZ-3072MB-250GB-15.4" 256MB HD3470-DVDRW-WVPRE

CPU Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo
CPU Hızı 2,26 GHz
CPU Numarası P8400
RAM Kapasitesi 3 GB
RAM Tipi DDR2
HD Kapasite 250 Gb
VGA RAM 256 Mb
VGA Chipset Markası ATI
VGA Chipset Modeli HD 3470
Ekran Boyu(inch) 15.4 " COLOUR SHINE
Monitör Tipi WXGA
Maksimum Çözünürlük 1280*800
Optik Sürücü DVD SUPER MULTI
Mobil Özellikler BlueTooth, Kamera, Kart Okuyucu, Wireless
İşletim Sistemi Win Vista Premium Tr
Ağırlık (Kg) 2.6 KG

fiyatı da 1563 tl

ßiLerekmi Yapiyorsunuz Yoksa Gercekten Konu Nereye AçıLıcaK ßiLMiyormusunuz..

GerekLi Yerde..

teşekkürler known
öncelikle laptoptan oyun olarak birşey bekleme yani üst düzey performans alamazsın
ama bu ekran kartı ile piyasadaki oyunların çoğunu oynayabilirsin
autocad için yorum bile yapmıyorum kesinlikle problemsiz olur..
şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin

Lamagro kardeş gerekenleri sölemiş zaten
Oyun konusuna gelınce aynı ekran kartı ve 4 gb ram le suanda pıyasadakı butun oyunları rahatlıkla oynuyorum benim laptop'ta...

evet lamagro haklı ek olarak alacagın notbook oyun oynayacasın benım gıbı hem cızım autocad 3dmax ve crysıs are 51 black falan kardes o makına hıc bır ıse yaramaz ben toshıba notbooktan baska onermem alacagın makınaın ekran kartı 512 paylasımsız olacak bu 1 2 ıslemcı ıyı ama toshıbanın harıcındekı makınalarda sogutma ıyı olmadıgından ısınma oluyor ve oyun kıtlenıyor. ben 2491 ytl teknosadan bu hafta a300 1gn modelıne kara verdım 320 hdd var atı 512 mb 2303 mb ekran kartı p8400 2.4 sanırım yuz yanıma falan bu arada su andakı oyunlar 700 mb sınırında ekran kartlarına yuklenıyor sende benım gıbı dusunuyorsan tavsıyem bu artı 250 gb hd hedıyesı var dıger markaları gepsını kullandım sadece toshıbada sorun yasamıyorsun oyun autocad v.b
asusların cd romlarında sorun cıkıyor
acerler cok ısınıyor sadece goruntu ıyı
sonyde marka 256 ekran kartı zaten bır ısıne yaramaz o kadar para vermemnıde bır esprısı yok
yanı bu durumda tosgıba onerebılırım
allın wareee getırme sansım olsa oda olabılır
1000 yt deskop al ıyı ekran kartlı onu oyunda kullan
700 cıvarındada 256 ekran kartlı bır not book al cızım v.b işler ıcın fazlaca ısını gorebılrı ama ıkısınde aynı anda ıstesen ıyı bır toshıba al derım

eğer maddi durumun iiyse ekran kartını 512 tercih et.birde ram in hızını yazmamışsın o da çok önemli.en az 800 mhz den başlamalı oyun lar için.birde wista olacaktır işletim sistemi.oda bir ram canavarıdır.otomatikman 1 gb ramı yer.dikkat.xp kurabilirsen ok.ama vistada çuvallar makina oyun oynarken

Geri