Laptop da tam ekran

nowitzki41

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba sorun şu ki laptop ta eski bazı oyunlar çözünürlükten dolayı tam ekran olmuyorlar internette araştırdım da pek bir şey bulamadım ekran kartı ati yardımcı olabilecek var mı?

yeni nesil işlemcimı var ? laptobunda (2nd inside) diye geçer. bazı oyunları tam çözünülürdek oynamaz 1366*768 gibi ayarları yapman gerekli yada full ekran weed ekran gibi seçenekleri işaretlemen gerekiyor.

arkadaşım öncelikler ilgilendiğin için teşekkür ederim sorularına gelecek olursam işlemci yeni nesil fakat o şekilde çözülmüyor sanırım catalyst control center dan bir ayar yapılması lazım sanırım yani internette biraz araştırdım ve bu şekilde çözüldüğünü söylüyorlar fakat benim kullandığım control center daha güncel olduğu için beceremedim

anladım, control center dan ayarlar olabilir, elbet yalnız şöyle bir sorunda var intel' in ekran kartı eski oyunların bir çoğunu desteklemiyor desteklemediği içinde tam çözünürlükde oynayamıyorsun bu ayarları oyun içindeyken yapabiliyorsan yapabiliyosun yoksa genelde hep bu sorunlarla karsı karsıyayız.

"hızlı ayarlar" diyorlar fakat ben 11.9 sürümünü kullanıyorum nerenen yapabileceğimi bulamadım o açıdan şeyettim :D

Geri