Laptop tarih oluyor!

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Apple laptopları tarihin tozlu sayfalarına gömecek

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Son 11 yılda teknoloji alanının en parlak markası haline gelen Apple şimdi de bildiğimiz laptopları tarihin tozlu sayfalarına gömecek yeni bir icatla dünya arenasına çıkmaya hazırlanıyor. iSlate’de klavye ve mouse yok... Her şey dokunmatik...

iPod ve iPhone ile tüm dünyada teknoloji devrimi yaratan Apple, şimdi de dizüstü bilgisayar teknolojisini baştan aşağı değiştirecek yeni bir icatla gündeme damgasını vurmaya hazırlanıyor. İngilizce’de “yazı tahtası” anlamına gelen “slate” kelimesinden esinlenerek iSlate markasıyla piyasaya sunulacak olan bilgisayar, dizüstü bilgisayar teknolojisini baştan aşağı değiştirecek. Bu yeni bilgisayarın en büyük özelliği tamamen dokunmatik olması. Yani klavye ve mouse kullanmaya son veriyor. Yazıyı ekranında beliren dokunmatik klavye ile yazıyorsunuz.

26 Ocak’ta açıklanacak

Bazı kaynaklara göre 12, bazılarına göre ise 9.6 inç ekrana sahip olacak bilgisayar yüksek hızlı internet bağlantısı için Wi-Fi ve 3G teknolojilerini destekleyecek. Özel işlemcisi sayesinde 5 saat gibi diğer laptoplara oranla çok daha uzun batarya ömrüne sahip olması bekleniyor. İnce kasası ile ağırlığının da 1 kilonun altında olmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşletim sisteminin de daha önce iPhone ya da iPod kullanan biri için çok kolay bir kullanım sunacağı belirtiliyor. Fiyat aralığı ise 500 ile 1000 dolar arasında. Spekülasyonlara son verecek resmi açıklama ise 26 Ocak’ta San Francisco’daki teknoloji fuarında Apple’ın dahi CEO’su Steve Jobs tarafından yapılacak.
291220090922597242482_3.jpg

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

* 7-10-12 inç ekran

* Wi-Fi / 3G

* 64 GB hard disk.

* 1 kg.
[/FONT]

Kaynak

Ekli dosyalar

• tarih.jpg
    tarih.jpg
    32.5 KB · Görüntüleme: 8,413
Sonunda cikti hele süker, herzaman böyle birsey beklemistim... ama biraz daha genislemesi lazim teknoloji/kapasite acisindan

iphone'un gelişmiş hali gibi duruyor...

bence bunun piyasaya sürülmesi için geç bile kalınmıstı.
ayrıca bu cihaza da yeni bir isim bulunması sarttır bence.

ben laptop a bile alışamadım ki bunu hiç sevemem herhalde. klavyesiz bilgisayara ben bilgisayar dermiyim beee :hadiordan

maus çok önemli bence. umarım değişik bir maus sistemi bulmuşlardır ( gerçeğine benzeyen )

özellikler tam belirtilmemiş ve ürün tam bi laptop gibi mi olacak , daha fazlası mı yoksa daha azı mı olacak ?

verilen tarih gelmeden konuşmak zor ...

ya abi ben bole rahat rahat cantır call of vs oynayamıyacaksam yemişim laptopunu bilgisayarını...

Apple laptopları tarihin tozlu sayfalarına gömecek

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Son 11 yılda teknoloji alanının en parlak markası haline gelen Apple şimdi de bildiğimiz laptopları tarihin tozlu sayfalarına gömecek yeni bir icatla dünya arenasına çıkmaya hazırlanıyor. iSlate’de klavye ve mouse yok... Her şey dokunmatik...

iPod ve iPhone ile tüm dünyada teknoloji devrimi yaratan Apple, şimdi de dizüstü bilgisayar teknolojisini baştan aşağı değiştirecek yeni bir icatla gündeme damgasını vurmaya hazırlanıyor. İngilizce’de “yazı tahtası” anlamına gelen “slate” kelimesinden esinlenerek iSlate markasıyla piyasaya sunulacak olan bilgisayar, dizüstü bilgisayar teknolojisini baştan aşağı değiştirecek. Bu yeni bilgisayarın en büyük özelliği tamamen dokunmatik olması. Yani klavye ve mouse kullanmaya son veriyor. Yazıyı ekranında beliren dokunmatik klavye ile yazıyorsunuz.

26 Ocak’ta açıklanacak

Bazı kaynaklara göre 12, bazılarına göre ise 9.6 inç ekrana sahip olacak bilgisayar yüksek hızlı internet bağlantısı için Wi-Fi ve 3G teknolojilerini destekleyecek. Özel işlemcisi sayesinde 5 saat gibi diğer laptoplara oranla çok daha uzun batarya ömrüne sahip olması bekleniyor. İnce kasası ile ağırlığının da 1 kilonun altında olmasına kesin gözüyle bakılıyor. İşletim sisteminin de daha önce iPhone ya da iPod kullanan biri için çok kolay bir kullanım sunacağı belirtiliyor. Fiyat aralığı ise 500 ile 1000 dolar arasında. Spekülasyonlara son verecek resmi açıklama ise 26 Ocak’ta San Francisco’daki teknoloji fuarında Apple’ın dahi CEO’su Steve Jobs tarafından yapılacak.
291220090922597242482_3.jpg

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

* 7-10-12 inç ekran

* Wi-Fi / 3G

* 64 GB hard disk.

* 1 kg.
[/FONT]

Kaynak

dostum Apple ne zmandan beri teknoliji de devrim yaratıyor cep telefonlarını görüyoruz avrupada ikici elde piyasasında bir numara olmuş alan aldığına pişman herher Apple ikinci el dolu sen biraz araştır bu haberleri en iyisi sonra yayınla

bana kalırsa çok rağbet görmez malum apple firmasının fiyatlarını biliyorsunuz.

Geri