Laptop'tan bir türlü ses alamıyorum

zogo006

New member
Reaction score
0
Selamlar.Sorunum sesle ilgili.Bilgisayarımı ilk açtığımda windows sistem açılış sesini alabiliyorum.sağdaki ses simgesine tıklayıp sesi azaltmak istediğimdeyse ses simgesi donuyor ve programı sonlandır uyarısı alıyorum.sonrasında ses simgesinde çarpı işareti cıkıyor ve kulaklık veya hoparlor takılı değil diyor.bazende simgeye hiç dokunmuyorum.müzik açıyorum, ve hiç ses alamadan yine çarpı işareti geliyor.ama bilgisayarı açtığımda açılış sesini alıyorum.herseyi denedim driverları guncelledim olmadı format atıp tekrar driverları yukledim yine olmadı.sizce sorun nedir.

yardım edebilcek biri yokmu arkadaslar ne yapsam sorun cozulmuyor

Ses ile birlikde lan baglantısıda gidiyormu

Ses ile birlikde lan baglantısıda gidiyormu

hayır sadece seste carpı işareti var.arkadaslarımdan yardım aldım cozemedim.acer sitesinden driver yükledim olmadı cesitli sitelerden denedim.donanımı kaldırıp tekrar yükledim.bir türlü düzelmiyor.landa herhangi bir sıkıntı yok

ses driverini kaldır aygıt yöneticisindende ses baglantısını kaldır bilgisayarı tekrar başlat aygıt yöneticisine ses denetleyicisine gel ve güncelleştirmeyi dene

Kullandığın işletim sistemine göre farklılık gösterebilir bu işin çözümü.Eğer xp kullanıyorsan yukardaki arkadaşların söylediği gibi ses driverini kaldırıp yeniden yükle.Windows 7 kullanıyorsan da aygıt yöneticisinden ses aygıtının üzerine gel sağ tıklayıp kaldır de.Ordaki sil kısmınıda işaretle.Windows 7 otomatik tanıyacaktır zaten ses kartını stantar ses aygıtı olarak.Sanırım o zaman sorun çözülmüş olur gibime geliyor.

Geri