Lazer Goz Amelİyati Yarin(29,06,2007)

mic999

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR YARIN DUNYA GÖZ HASTANESİNDE LAZERLE GOZ AMELİYATI OLUCAM ...BU KONUDA TAVSİYESİ OLAN ...BU AMELİYATLARDAN GECİREN ARKADAŞLARIN TAVSİYTELERİNİ ALABİLİTMİYİM
UZAĞI 1 DERECE GOREMİYORUM VE BU BENİ COKRAHTSIZ EDİYOR ..
OPERASYONUN İSMİ __PRK___ YONTEMİ

İŞTE BOLE YAPILIYOR AMELİYATI
http://www.youtube.com/watch?v=NpTXQOcee40&mode=related&search=

benim merak ettiğim baygınmı oluyosun o sırada.bazıları hayır dio,bazıları evet...

bende olucam ama korkuyorum yaw :melek

olsa olsa lokal aneztesi ile olur yani bi sakinlestirici verirler o kadar

zaten bi göz 5 dakika sürüyor :goz:

ole ya lokal anestesi ayıksın ama gozunu cıkarsalar başını kesseler hiç bişi hiss etmiyorsun olan arkadaşa sordum gozune kocaman makina giriyor adam ' yoo hiç ole bişi olmadı diyor la olum yanımda ameliyat oldun ben gordum alalh alah '' diyor yani acı felan yok ama risk vardır her zaman

geçmiş olsun bnde olucam ama :D ne zmn bilmiom :D ama annem olmuştu hiç korkulucak bişey olmadını söylemişti çıktığındada gayet iyiydi bu kdr biliorum :D

şu anda ameliyat olmuş halimle yazıyorum... doktor tv bilgisayar yasak deide ama kim dayanacak ...evin içinde guneş gözlugu takıp doşalıyorum ...iyi gecti ameliyat aynen videodaki gibiydi ameliyatım ilk gun hiç bişi hiss etmiyosunuz ...ertesi gun biraz yaşlanma oluyor guzlerde hafif kaşınma da var ama iyi tavsiye edrim
dünya hastanesi atakoy şubesinde oldum

Beş sene sonra tekrar ihtiyacın olacak. 1 derece miyop için değmezdi keşke olmasaydın.
Bunları olmadan önce yazmak isterdim ama maalesef şimdi gördüm başlığı.
Abime yaptırdık biz de birkaç sene önce. Ama şimdi tekrar bozuldu gözleri.
Bence çok gereksiz bir operasyon. Benim de gözlerim 2 derece hem miyop hem astiğmat.
Gözlük kullanıyordum. Niyet ettim olmaya ama abim olunca bekleyeyim bakayım ne olacak dedim.
Netekim tam tahmin ettiğim gibi yine bozuldu adamın gözleri. Bünye bunu yapıyormuş.
Engel olamıyorsun yani. Ben de o operasyon olduktan bir süre sonra lens kullanmya başladım.
Benim gölzerim her sene ilerlerdi. Lens kullanmaya başladıktan sonra ilerlemesi durdu.
Artık alıştım ve çok memnunum.
Ameliyat da bir çözüm elbette ama bence çok ileri derecede göz bozuklukları için daha uygun kanaatindeyim.
Çünkü ilerde oluşabilecek olası bir katarakt ameliyatı ihtiyacında lazerle yapılan inceltme problem çıkarabiliyor.
Yine de geçmiş olsun arkadaşım. Şahin gibi görüş sağlayabileceğin gözler diliyorum.

bmde kuzanim oldu derecesi 3.5 tu aradan 7 sene geçti şu anda gözü 1 derecede miyop yani lazaslanın dediği gibi gözün yine bozuluyo ama yaş çok önemli

benim gozlerde 1 derece miyop, bende olmayi dusunuyordum ama 1 derecede cok ise yaramadigi, tekrar ayni sewiyeye gelecegi soylendi wazgectim, lens kullaniyorum 3senedir ama oda son zamanlarda sorun cikarmaya basladi, gozluge dondum tekrar

Geçmi$ oLsun...
LazasLan'ın dedikLerine katıLıyorm..

ameliyat oldum .ameliyat anyenen
you tube'taki vido gibiydi kolay oldu ama ameliyattan sonraki 2 ve 3 gunler işkence gibi gecti gozlerim hep yaşarıyor ne kapata biliyorum ne acabiliyorum şimdi 4 gun ve iyi hiss ediyorum aslında bilgisayr kullanmam yasak mama artık dayanamadım sıkıntıdan...

Geri