LCD ekran alacağım fakat kararsızım

ismet470

New member
Reaction score
0
Tüplü monitörümden kurtulup LCD ekran bir monitör almayı düşünüyordum fakat kulağıma şöyle bişey geldi bniim ekran kartı baya düşük acaba oyunlarda bi sorun felan çıkarmı veya ekran kartını değiştirmek zorunda kalımıyım kısaca monitör düzgün bir şekilde çalışır mı bunu merak ediyorum lütfen yardım ederseniz sevinirim
:terCocuk:

Alakası Yok Fazla Büyük Monitör almazsan Sorun Çıkmaz Kardeş normal standart boyutlarda bişey alırsan aynı çözünürlükte kullanırsın nihayetinde ikiside görüntü vermeye yarar

şimdiki monitörün 17" tir. 19" Lcd alırsın pek ßi qörüntü kaybı oLmaz sanırım

poker güzel diyosunda 17 inch ten 19 inche gecemez bazi insanlar. mesela kendimi ornek vereyim 19 inch yada 22 inch lcd var bizim cafede orda cs kasamiyorum. bide wide ekran olunca mermi denk gelmiyor. onuda goz onunde bulundurdum.

Normal Birine 17" Kare lcd Monitör İdeal :)

poker güzel diyosunda 17 inch ten 19 inche gecemez bazi insanlar. mesela kendimi ornek vereyim 19 inch yada 22 inch lcd var bizim cafede orda cs kasamiyorum. bide wide ekran olunca mermi denk gelmiyor. onuda goz onunde bulundurdum.

hakLısın ßn onu düşünmedim

128 mb ekran kartı kullanıyorum philips brilliance 190CW modelini aldım mukemmel sonuna kadar onerırım :)

512 mb ekran kartım var noc 2216Sw kullanıyom 22" süper :D noc markası harika bir marka herkese tavsiye :D

17 inç samsung sync master 732 plus kullanıyorum gayet iyi ve kullanışlı mübalasız söylüyorum tam 1.5 m den yere kapaklandı yinede tıkır tıkır tek bir piksel bile sorunu yok

Kardeşim Buraya Konu Açmak Yasak Görmüyomusun Koskoca Donanım Sorunları War.

arkadasım sakın phılıps 190wv alma monütör ayakları hafifbi sarsıntıda kırılıyo ben 2 tane ayak değiştirdim yine kırıldı arkadasımdada vardı aynı problem ondada var...

Kardeşim Buraya Konu Açmak Yasak Görmüyomusun Koskoca Donanım Sorunları War.
Daha önce donanım sorunlarına bişey yazdım cevap gelmdei bak burda herkes görüşlerini yazio zaten sorun çözüldükten sonra silersiniz konuyu...
Bu arada çokk sağolun yorumlarınız için

Kare monitorler suan pahali beyler. 19`` widescreen bi philips samsung tavsiye edebilirim : )

bence bi tane plazma tv al ona bağla gayet güzel oluyo yani :))

bence acer p 191w al.19" gayet iyi.fiyatı da uygun bayağı ucuz.ben bayağıdır kullanıyorum.tavsiye ederim.

Geri