Lcd monitör floresanı

in-trouble

New member
Reaction score
0
arkadaslar geçenlerde Lcd monitörüm bozulmuştu servise götürdüm floresan patlamış dediler kaça patlar bu bana dedim şuan elimizde yok ama buluruz 120 liraya olur dediler oha dedim tamam kalsın dedim 20 lira da kapak açma kapatma ücreti istediler verdim çıktım... yeni bi monitör almayı düşünüyodum ki bi arkadaşım o iş kolay moruk dedi Floresan buluruz biz takarız dedi ii dedim bi deneyelim neyse internetten 19" floresan bulduk 20liraya satıyor eleman oh çok iyi dedim hemen alalım... satıcı altı mı üst mü diye sordu bu arada bizde açmıştık mönitörü altıda üstüde çıkarmıştık biz şimdi nereden anlicaz alt floresan mı bozuk üst floresan mı ??? ikiside birebir aynı ayrıca monitörde görüntü simsiyahtı yani hiç ışık yoktu bu ikiside patlak anlamına gelir mi ????

Üst alt sorgusunun nedeni Floresanı çerçeveleyen metal kısımdır, zaten biraz el işçiliğiniz iyiyse sac plakayı ayırırsınız, ben hep öyle yapıyorum.

120 tl gerçekten fazla ben çift floresanı 60 a değiştiriyorum, kaldıki monitör fiyatları bile bu kadar düşmüşken o servis dediğiniz arkadaş ahlaki değerleri terketmiş olmalı. (Böyle adam olup adam yerine konuluyorlar)

Üst alt farketmez.

Geri