hakankilic
New member
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar başlıktaki konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var lcd tv ye yeni kurdurduğum htpc den görüntü ekran kartından aktarabiliyorum ama ses alamıyorum. Bir bilgi işlemciyle konuştum bunun için yapmam gerekenin anakarttaki ses modülünden ekran kartına hat çekmem gerektiğini söyledi. Elimdeki kutularda ince bir tarafı çift pimli bir kablo buldum ve bunu ekran kartındaki yerine yerleştirdim ama anakart üzerinde çift uçlu pimin gireceği yeri tespit edemedim. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Şimdi diyeceksinizki bu kadar şey yazdın anakartın markası modeli yok, haklısınız çünkü işyerimden bağlanıyorum şu an, akşam eve gidince ilk işim modeli yazmak olacak. Yalnız şunu söyleyebilirim gigabyte ın çift çekirdekli amd işlemcisi ile uyumlu bir anakart.
Not: Şimdi diyeceksinizki bu kadar şey yazdın anakartın markası modeli yok, haklısınız çünkü işyerimden bağlanıyorum şu an, akşam eve gidince ilk işim modeli yazmak olacak. Yalnız şunu söyleyebilirim gigabyte ın çift çekirdekli amd işlemcisi ile uyumlu bir anakart.