Leo Franco Florya'da

by.erce

New member
Reaction score
0
3611_B_leofranco001.jpg

A.Madrid’le olan sözleşmesinin 30 Haziran’da dolmasını bekleyen başarılı kaleci, Türkiye’ye gelir gelmez tesislerin yolunu tuttu. Rijkaard’la görüştü. Hollandalı hocanın, "1 numarayı doğru isme teslim edeceğiz" diyerek Franco’ya övgü yağdırdığı öğrenildi.
Transferin sessiz takımlarından Galatasaray, daha önce her konuda anlaştığı ve transferine "bitti" gözüyle bakılan Leo Franco’yu gizlice İstanbul’a getirdi.

Arjantinli kalecinin bağlı bulunduğu kulübü Atletico Madrid’le olan sözleşmesinin 30 Haziran’da dolacak olmasını bekleyen sarı kırmızılıların, bu sorun nedeniyle başarılı file bekçisini sessiz sedasız Türkiye’ye getirdiği öğrenildi.

Soluğu tesislerde aldı

İspanyol kulübüyle herhangi bir sorun yaşamamak için resmi açıklama için gün sayan yönetim, saat 17.00 sularında 31 yaşındaki oyuncuyu havaalanında karşıladı. Buradan Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geçen Leo Franco’nun tesisleri gezdiği ifade edildi.

Tesislere hayran kalan ve Türkiye’de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Arjantinli kalecinin daha sonra teknik direktör Frank Rijkaard’la mini bir görüşme yaptığı öğrenildi.

İdmana çıkmayacak

Rijkaard’ın, futbol komitesi yöneticilerinin de hazır bulunduğu zirvede Leo Franco’nun takıma kazandırılmasının doğru bir hamle olduğunu söylediği kaydedildi.

İspanya’dan tanıdığı Arjantinli file bekçisine övgüler yağdıran Hollandalı çalıştırıcının, "Kalemizde her zaman güveneceğimiz bir ismin olması mutluluk verici. Kalecinin bir takımdaki yeri çok önemlidir. Biz 1 numarayı doğru isme teslim edeceğiz. Kalemiz emin ellerde. İsabetli bir transfer" dediği ifade edildi.

Yeni hocasıyla samimi bir sohbet eden ve Polat Otel’de dinlenmeye çekilen Leo Franco, bugün saat 10.30’da topbaşı yapacak Galatasaray’da idmana çıkamayacak. Atletico Madrid’le sözleşmesi dolmadığı için ay sonuna kadar idmanlarda yer almayacak olan Arjantinli, 1 Temmuz’dan itibaren çalışmalarda yerini alacak.

Kaynak : Hürriyet

Leo Franco'yu yakaladık!
G.Saray'ın köşe bucak kaçırdığı Arjantinli kaleci, İstanbul turuna çıktı.
haber_ic_154558.jpg

KÖŞE BUCAK KAÇIRDILAR

Galatasaray'ın prensipte anlaştığı Leo Franco eşiyle İstanbul'a geldi, 30 haziran'a kadar sözleşmesi iolduğu için gizlendi.

GAZETE HABERTÜRK

Transferin sessiz ama derinden giden ve sürprizleri Rijkaaard ve Gökhan Zan ile patlatan G.Saray'ın Leo Franco hamlesi de büyük bir gize mtaşıyor. Prensipte anlaşma sağlandığı bilinen Arjantinli file bekçisinin önceki güb eşiyle birlikte İstanbul'a geldiği öğrebildi. Cimbom yeni sezon hazırlıkalrına başladı ama Leo Franco ortalarda görünmedi. nedeni ise Atletico Madrid ile 30 haziran'a kadar sözleşmesinin devam etmesi.

HABERTÜRK'ün yakaladığı 31 yaşındaki kaleciye kulübün özel araba ve Salih isimli şoförü tahsis ettiği öğrenildi. Köşe bucak kaçırılan Leo Franco'nun eşiyle tekneyle boğaz turuna çıktığı bazı tarihi ve turistik yerleri gezdiği belirtildi. Florya'ya da gizlice giden ve tesisleri gezen leo Franco bugün ülkesine gidecek. Arjantinli oyuncunun 1 Temmuz'da resmen G.Saraylı olacağı ve idmanlara başlayacağı ifade edildi.

İstanbul da mı değilmi tereddütleri vardı. Heralde artık kaleci konusu kapanmıştır.

hayırlı ugurlu olsun da bana hiç güven vermiyor..

3611_B_leofranco001.jpg

Bu Ne Lem Sanki Tsubasa'daki Genzo Wakabayashi :D

haber_ic_154558.jpg

Burda Da Sanki Gece KLübünden Kaçar Gibi Korkak Ama SerzenişLi BakışLar :D

Şaka Bir Yana HayırLı OLsun Camiamıza =)

"1 Temmuz'da imza atacağım"
Aslan’ın anlaşma sağlayarak İstanbul’a getirdiği Leo Franco, Madrid’e dönerken Milliyet’e konuştu. Arjantinli kaleci, 1 Temmuz’da resmi imza atacağını söyledi.

Yeni sezonda Galatasaray kalesini koruyacak olan Arjantinli Leo Franco dün kız arkadaşıyla birlikte Madrid’e dönerken, Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılı kulübün gizlilik içinde yürüttüğü operasyonla Türkiye’ye getirdiği 31 yaşındaki file bekçisi, medyaya yakalanmamak için otelden çıkamaması yüzünden İstanbul’un keyfine varamadığını söyledi.

Leo Franco, “İstanbul’da adeta bir hapis hayatı yaşadım! Şu anda Atletico Madrid’le sözleşmem devam ediyor. Bu nedenle 1 Temmuz’u bekliyorum. O zaman gelip Galatasaray’a imza atacağım” ifadelerini kullandı.

İstanbul’la ilgili farklı kanallardan bilgi topladığını kaydeden tecrübeli file bekçisi, “Galatasaray’ın benimle ilgilendiğini öğrendiğim günden bu yana İstanbul’u öğrenmeye çalışıyorum. Çok önemli bir kulübe ve fantastik bir şehre geldiğimi biliyorum” dedi.

24.06.2009
Kaynak : Milliyet

9 yıL önce 2 maçta 6 goL attığımız bi kaLeci; umarım yararLı oLur..

İnşallah sakat çıkmaz
Kendisi hakkında pek bi bilgim ve de fazla maçını izlemişlliğim yok.
Umarım klübümüz için hayırlı bir transfer olur...

bu adamdaki fizik manyak ya..tam topçu fiziği..ayrıca kötü kaLecide değiL..gaLatasaraya hayırLı oLsun..

iSpanya'da Atletico Madrid gibi bir takımda bile Maç ortalaması 1,5 Gol Yiyen bir kaleci aldı Gs .
Hayırlısı olsun .
Peki Gs savunması ile bu kaleci Ortalama maç başına kaç gol yer ?

( tabi bizim Ligimizin kalitesinide ortaya katalım )

Aykut gibi muhtesem bir yedek kaleciyi yollayan
kalecilik anlayisi Galatasaray'da mevcut. Bana göre Aykutla Leo Franco arasında
hiç fark yok. Aykutu birinci kalenci olarak bile tercih ederdim. Yanlış
yolda inşallah Leo Galatasaraya gelince adam olur.

Geri