Letitbit.net ten dosya indirme [Resimli anlatım]

erdennar

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar pekçoğumuz letitbit.net sitesinden dosya indirmekte problem yaşıyor.Bu problemi yalnızca google vasıtasıyla çözeceğiz..Letitbit.net ten aşağıdaki gibi download yapabilirsiniz..İyi downloadlar

2utlquv.png

2lk4lzk.png

nloehe.png

181zzc.png

2rp61qb.png

2nlfdop.png

2ymx73k.png

2mi2f87.png

imszts.png

kardeş burdaki 89 olanı ve ya 89 dan başka sayı yazılmışsa onu daima 81 yaptığımızda indirme sınırsız ve sonsürat oluyor. buda benden.

kardeş burdaki 89 olanı ve ya 89 dan başka sayı yazılmışsa onu daima 81 yaptığımızda indirme sınırsız ve sonsürat oluyor. buda benden.

evet bu dediğini ben vip-file da uyguluyorum.letitbit için uygulamıyordum.Hemen onu da ekleyelim konuya:victory

teşekkürler bide kardeş bu 89 81 çeviremiyorum

89 81 işi madem yaz dınız açıklayın bi zahmet....... teşekkürler

tamam ben çözdümde olayı dediği gibi o kadarda hızlı inmiyor ama yinede teşekkürler emeğine sağlık

ben dosya indir dediğimde aynı sayfa tekrar açılıyor indirme geri sayma bölümüne gelmiyor...

89 81 daha güzel bir şekilde açıklarmısınız...

arkadaşlar 89 olayını da anlattım şimdi ;)

arkadaşlar bu konuyu anlattığım zaman bütün letitbit linklerine tıkladığımızda kod kısmı çıkmazdı.Fakat son zamanlarda bu kod kısımları kendiliğinden çıkmaya başladı.Bu anlattığım olayı yalnızca kodlar çıkmazsa kullanın.iyi downloadlar.

Geri