LG GT540 | [ROM][GB] PCFighter's Cyanogen Mod 7 v6 .32 Kernel

__crazy

New member
Reaction score
0
Merhaba herkese. Yine bir ROM ile karşınızdayım fakat bu sefer bu ROM'da .32 Kernel vardır yani diğer Cyanogen Mod 7 ROM'lardan daha hızlı çalışıyor.

BU ROM'U YÜKLEDİKTEN SONRA HERHANGİ BİR DURUMA KARŞI MESULİYET KABUL ETMİYORUM. BAŞKA MODEL TELEFONLARA YÜKLENDİKTEN SONRA OLUŞABİLECEK HERHANGİ SORUNLARDAN SORUMLU DEĞİLİM !!!

Yeni kernel: 2.6.32 .29 kerneli olan ROM'lara göre dah hızlı ve takılmadan çalışmaktadır.
- SmartAssv2 işlemci seçeneği telefonu daha hızlı yapmakta ve pilden tasarruf etmektedir.
- USB'den internet paylaşımı
- Termometre
- FM Radyo
- Ekran kalibrasyonu (?)
- 864 mHZ'e overclock yapılmıştır. 825'ten aşağı giderseniz piliniz daha çabuk bitebilir ve Kernel Panic uyarısı alabilirsiniz.
- CyanogenMod 7.2 tüm özellikleri ve tamamen özelleştirilebilir seçenekleri ve hızıyla!
- Ekran görüntüleri aşağıda eklenmiştir.

NOT: Bu ROM'da telefonun tuşlarının ışığı yanmıyor fakat ekte verilen dosyayı ADB ile /system/lib/hw klasörüne kopyalayınız ve chmod 644 veriniz. Komutlara aşağıda bakabilirsiniz.

Kod:
adb push C:\xxx\xxx\desktop\fastboot\lights.swift.so /system/lib/hw
adb remount
adb shell
chmod 644 /system/lib/hw/lights.swift.so
adb reboot

Bendeki lights.swift.so dosyası benim masaüstümde olduğu için öyle yazdım fakat sizin light.swift.so dosyanız neredeyse onun yolunu yazacaksınız. Örneğin D:\android\lights.swift.so

ÖNEMLİ NOT: ROM RECOVERY İLE FLASHLANDIĞI İÇİN ROM'U FLASHLAMADAN ÖNCE RECOVERY MENÜSÜNDEN "WIPE DATA" YAPINIZ!

ROM'u buradan indiriniz

Geri