Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LG Optimus, Türkiye'de Satışa Sunuldu! ( Özellikleri / Fiyatı / Resimleri )
LG tarafından geliştirilen ve genç kesime hitap etmesi beklenilen Optimus isimli model, sonunda Türkiye'de satışa sunuldu. Google'ın geliştirdiği ve son zamanların en popüler mobil işletim sistemleri arasında boy gösteren Android OS, kolay kullanımı, şık arayüzü ve dahası ile gençlerin kalblerini gittikçe daha da feth edecek gibi duruyor. Farklı renk seçenekleri ile dikkatleri üzerine çeken cihaz; beyaz ve pembe renk seçeneğiyle de tüm dikkatleri bayanların üzerine çekecek. İşte LG GT540 Optimus’a ait teknik detaylardan ön plana çıkan özellikler;
• Google Android OS mobil platformu,
• Dört band GSM - çift band UMTS şebekesi desteği,
• 3.0 inç genişliğinde ve 320 x 480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran,
• 3 Megapiksel çözünürlüğünde dijital kamera,
• 32 Gigabayt’a kadar arttırılabilir MicroSD kart yuvası,
• Bluetooth v2.1 ve Wi-Fi kablasuz ağ seçenekleri,
• DivX - Xvid oynatabilme desteği,
• Facebook, Twitter, Bebo entegrasyonu,
• Siyah, Beyaz, Gümüş ve Pembe renk seçeneği,
Cihaz raflarda 590 ile 720 Türk Lirası arasında farklılık gösterilen fiyatlar ile dikkatleri üzerine çekiyor.
en güzeli samsung e720ydi. 7 yıl kullandım anama verdim oda kullanıo halen. telefonda çizik yok temiz kullanınca iyi gidior.
şu anda corby pro tek geçerim.
telefonun fiyatı 599 tl. bununla birlikte tam bir akıllı telefon. Push e-mail özelliği var. Ben exchange active sync üzerinden alıyorum şirket maillerimi push e-mail olarak. Office eklentilerimi de açabiliyorum. Word, excel, ppt...
Ayrıca Google servislerine direk ulaşım var. Menüden Google Search, Google Maps, Gmail, Google Talk’a direkt ulaşabiliyorum. Üstelik G-talk devamlı online kalabiliyor. Multimedya özellikleri de bayağı gelişmiş. Divx ve Xvid dosyalarını çalıştırıyor. Hareket sensörü var. Özellikle oyunları oynarken çok eğlenceli oluyor. Sonuçta bu kadar özellik için mükemmel bir fiyat, ben kaçırmayın derim