Limewire 4.18.2 TLS şifreleyici yükleniyor sorunu

seasky

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben hergün hackhell.com/programlara giren biriyim. En son Limewire 4.18.2 indirdim.
Limewire'yi varsayılan ayarlarıyla açtım, kopyalama yasağına uyacağımı da tıklayarak belirttim. Program açıldı ama ekranın alt ortasında TLS encription loading diyor ama saatler geçsede bu lanet olası TLS şifreleyici yüklemesi bitmiyor. Bu neyin nesi anlayamıyorum. Ben şu ana kadar Lİmewire'den iyisini görmedim. Ares, e-mule, bearshare asla Limewire'ı tutmuyor. Ama ne oldu da bu TLS ŞİFRELEYCİ YÜKLENİYOR meselesi çıktı anlamıyorum.Programı kapatmak istiyorum kapanmıyor.ctrl alt del şimdi sonlandır yoluyla ancak kapanıyor saatler sonra TLS işi bitmeyince öyle yaptım. VISTA HOME PREMIUM, ASUS X 52 dizüstü bilgisayarım var. Sadece KAV 7 yüklü güvenlik programı olarak ve tüm ayarlar en üstü seviyede KAV 7 de .Ve güvenlik duvarı engellemesini de kaldırdım Limewire'nin. Lütfen beni biricik Limewire'rıma tekrar kavuşturun. Şimdiden zahmet edip değerli bilgilendirmeleriyle beni bu sıkıntıdan kurtacak arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Geri