Lincoln Satılık!..

shallafi

New member
Reaction score
0
Galatasaray Yönetimi, bekleneni veremeyen Brezilyalı yıldız Cassio Lincoln´ü kesin olarak satış listesine koydu.

Sarı-Kırmızılılar, tek kuruş bonservis bedeli bile istemiyor.

2007-2008 sezonu başında Almanya’nın Schalke takımından transfer edilen Cassio Lincoln’le, bu sezon sonunda yollar kesin olarak ayrılıyor. Fanatik'in haberine göre, bonservisine 5 milyon Euro ödenen, imza bedeli olarak 3 milyon Euro alan, kontratının ilk senesinde 3 milyon Euro kazanıp, kalan 3 yıl için de 7.5 milyon Euro’ya anlaşan Brezilyalı yıldız, performansıyla beklentilerin çok uzağında kaldı. Sambacı’yı satış listesine koyup, menajeri Roger Wittmann’a, “İstediği kulüple anlaşsın” mesajı gönderen Sarı-Kırmızılı yönetim, tek kuruş bonservis dahi istemiyor. Hedef, Lincoln’ün gidişiyle en azından kalan 2 sezon için ödenmesi gereken 5 milyon Euro’luk külfetten kurtulmak.

Bir darbe de kaptanlıktan!
Lincoln, son Hacettepe fiyaskosunun yaşandığı maçtan önce kaptanlık pazubandının kendisine verileceğini düşünmüş, ancak tercih Emre Aşık’tan yana olunca, teknik direktör Bülent Korkmaz’a karşı tavır takınmıştı. Tecrübeli futbolcunun takım arkadaşlarıyla da konuşmadığı öğrenildi.

KAYNAK:MARATON

Şükürler olsun,benservis için para istemek gerekir diye düşünüyorum ama

O adamı Almaları Zaten Hataydı Elımızde Patlıyacak

inanmıyorum satılacağına hele boş beleş gönderip zarar etmek var ki büyük bir maddi zarar fayda aramakta ısrar edeceklerdir gibime geliyo

Delirmiş bunlar ne demek para istemez yahu adama çuvalla para verdiniz karşılığı kocaman bir 0
Ondan sonra bitmez tabi bu borç ya bu kulübü yönetemiyorlar kar zarar oranını dengeleyemiyorlar bu adamlar ilkokul mezunumu acaba yahu hiçmi bilginiz yok.

Hayranım Manchester United'a hem yönetim biçimine hem zenginliğine hemde başarılarına.
Bizde daha bir adamı satmayı becemiyoruz işte aramızda dev gibi fark var sonrada Avrupa'da başarı diyoruz sadece gülüyorum.

Hocam siz de her duyduğunuza inanmyaın kim dior sexon ortası Lincoln'e 14miyoneuro verdiler diye? Bu dedikodu Adnan Polat'ın kulağına gitmişti başkan;'Ruslar 14 milyonu versin ben sırtımda götürürüm Lincoln'ü' demişti yok böle bi teklif.

ne ümitler ile getirttiler ama bi işe yaramadı eğer doğru bir haber ise çok ii bir karar..

Bu basının ßen qeLmi$ini qeCmi$ini :)
kaNmayın ßu yıLdırma poLitikaLarına..LincoLn hic ßir yeRe qiTmiyor zaTen ßunu yöNeTm Resmi acıkLamayLa ßeLirtmi$ti. HaLa da diyorum LinCoLn ßu seNe takıma eN coq fazLa kaTkı yapAn oyuNCudur ..

Siz Daha Çok LincoLn'ümüz King'imiz Diye Yağ Çekin Takım TakımLıktan Çıktı Bu Karaktersiz Yüzünden Siz HaLa Uyuyun Bize Herşey Müstehak... DefoL Git LincoLn...

Siz Daha Çok LincoLn'ümüz King'imiz Diye Yağ Çekin Takım TakımLıktan Çıktı Bu Karaktersiz Yüzünden Siz HaLa Uyuyun Bize Herşey Müstehak... DefoL Git LincoLn...

Kimsenin defoL demeSiyLe ßir yıLdız kaymaz kanKa..
Ne yapmı$ ? Ne eTMi$ ? Takımı nasıL cıkaRmı$ takımLıktan bu sözde "KarakteRsiz" ama en Cok qoL paSı veRen deha ?
ßüyük ßa$kanın ßüyük söZü heRkese kapaK niteLiqiNde :) 'Rus takımlarının gözdesi olan ilk yarının yıldızı Lincoln ile ilgili dedikodulara başkan Adnan Polat, son noktayı koydu. Polat, "Değil 14 milyon, 24 milyon euro verseler de onu satmam" dedi.'
deR aDnan ba$kan

Bu basının ßen qeLmi$ini qeCmi$ini :)
kaNmayın ßu yıLdırma poLitikaLarına..LincoLn hic ßir yeRe qiTmiyor zaTen ßunu yöNeTm Resmi acıkLamayLa ßeLirtmi$ti. HaLa da diyorum LinCoLn ßu seNe takıma eN coq fazLa kaTkı yapAn oyuNCudur ..

3-5 maç oynamayla adamı kral ilan ettiniz geçen sene nerdeydi bu adam bu yarı nerde peki 3 ankara deplasmanı güzel oynamayla yıldız olunmuyor......yahu bu adamı kral yaparken hiç mi Hagi'yi Prekazi'yi Arda'yı Hakan Şükür'ü Baroş'u Kewell'i ve daha sayamadıklarmı düşünmüyorsunuz...Allah'a şükür Hagi'yi çıplak gözle izlemiş insanım da lincoln gibilerine kanmıyorum :goz:...adam canı isterse oynuyor istemezse oynamıyor....üstelik en çok parayı da o alıyor.....sen böyle oynamayan adamı kral yaparsan ardayı kewelli baroşu ve hatta bütün takımı küstürürsün......

Geri