lazish istersen ben çekim akşam yayınlarımLaZiSH' Alıntı:bi liseli olarak liselilerin süründüğünü gösteren bi liseli filmi istiorm![]()
![]()
orada bi ipna okula Ferrari ile geliodu
Liselilik bu mu insanlık bu mu bea
bende And.Lisesinde okuyom ama bizim ortamımız ondan bin kat daha farklı
yani Lise Defteri değil de adam akıllı doğruları anlatan bi Lise Filmi çeksinler..![]()
lam öle liseli deil beaalionking24' Alıntı:lazish istersen ben çekim akşam yayınlarım
tabi yasak olduğu için yayınlaması uzun sürebilir![]()
Hackqeig' Alıntı:dostum warya cok gusel bir konuya deginmişsin walla benim şu ana kadar izledigim en gusel dizi .. keşke dwm etse o film in dewam etmesi için herşeyi yaparım we bi de sizde eski bolumler war mı warsa cok sewinirim..
LaZiSH' Alıntı:bi liseli olarak liselilerin süründüğünü gösteren bi liseli filmi istiorm![]()
![]()
orada bi ipna okula Ferrari ile geliodu
Liselilik bu mu insanlık bu mu bea
bende And.Lisesinde okuyom ama bizim ortamımız ondan bin kat daha farklı
yani Lise Defteri değil de adam akıllı doğruları anlatan bi Lise Filmi çeksinler..![]()
Evet desek de değişen bir şey olmayacagı için hayır :]
Zengin züppelerin kızların lise hayatını izlemek hanginizin hoşuna gidiyor bilmiyorum..
Ayrıca kırk yaşına gelmıs ece erken orada hala öğrenciydi dimi![]()
Reactor'e sonuna kadar katılıyorum.Kartlaşmış oyuncuların liseli sexi kız imajı içinde erkek oyuncularında altında ferrari ile zengin züppe imajı içinde gösterildiği bir okul filmi benim ülkemde öğrenciler yırtık ayakkabıyla okula giderken derse yetişmek için 3 km kışın soğuğunda yazın sıcağında adım teperken pek faydalı olmaz inancındayım. bence gitsinler bu tür dizileri amerikalı avrupalı ulkelere pazarlasınlar bizi anlatan hayatımızı anlatan gerçek diziler çeksinler...
dostum warya cok gusel bir konuya deginmişsin walla benim şu ana kadar izledigim en gusel dizi .. keşke dwm etse o film in dewam etmesi için herşeyi yaparım we bi de sizde eski bolumler war mı warsa cok sewinirim..