Lisede haremlik selamlık uygulama

beyler özgürlükler ülkesi olarak bilinen amerikada bile bu uygulama yayılıyor neden mi ? çünkü bu şekilde ögrencilerin veriminin arttıgı görülmüş gerçekten de öyle lisedeyken çıkan kavgaların %90 kız meselesi yüzünden çıkardı yalanmı? kız meselesi yüzünden az arkadaşımız bıçaklanıp dövüldüler yaralanan ölenler oldu haa sakın yanlış anlamayın benim söylemek istedigim bunlara kızların sebep oldugu degil sebep karma egitimdir.

bu arada bi arkadaşımız imam hatipler kalksın fen liseleri anadolu liseleri açılsın demiş kardeşim imam hatiplerin önündeki engel kalksın bak kaç türkiye birincisi çıkıyor imam hatipten zamanında adalet varken öyleydi neden bu sitenin çogunun böyle kartel medyası gibi düşünmesi beni çok üzdü yazık

burası laik bi üLke ;) bunu iyive kafanıza sokun artık!

şeriat isteyen irana!!!!

Kız erkek ayrı oturmasının yemekte laiklikle ne gibi bi alakası var ..?

Eğer sizin mantığınız kız erkek birbirine ne kadar yakınsa o kadar laiktir gibisinden saçma sapan bişise-ki konuya yaklaşımlarınız bu şekilde
Ülkenin en laik kesimi zürafa sokakta ikamet etmektedir demek doğrudur heralde sizin çarpık mantığnıza göre:...

Kız erkek ayrı oturmasının yemekte laiklikle ne gibi bi alakası var ..?

Eğer sizin mantığınız kız erkek birbirine ne kadar yakınsa o kadar laiktir gibisinden saçma sapan bişise-ki konuya yaklaşımlarınız bu şekilde
Ülkenin en laik kesimi zürafa sokakta ikamet etmektedir demek doğrudur heralde sizin çarpık mantığnıza göre:...

yha k.baqma da senın su yazdıgın gericiLiğin ta kendisi.. daha ne diyeyim ki sana?

Kız erkek ayrı oturmasının LaikLikLe cok aLakası var ama anLayana ;)

Laiklik yine elden gitmiş:hhmanD
Yahu yine beni güldürdün nereye gitmiş yakala kaçmasın.. Kimse kimseyi biyere kovamaz. Çocukca laflar ediceğinize. Yanyana oturmak ayrı oturmak öğrencilerin kendi tercihdir. Asıl olan okumak eğtim öğretim için gidiliyor okullara yer kapmaca ortam yapmak falan filan değil..

senelerden beri böyle. ben sivasta büyüdüm orda da böyleydi ama kız-erkek muhabbet ediyoduk o kadar da sıkı değildi. çok az da olsa sınıfta karma şekilde de oturulurdu.

Bunun sonuçları kötü tabi. en basitinden birbirinden kalem isterken parmakları değerek utanıpta yüzü kızaran erkek ve bayan arkadaşlar var. Birbirlerinden hoşlanıpta çok uzunsüre içinde tutanlar var. Karşı cinsle iletişimleri neredeyse hiç yok.. ilerleyen yaşla birlikte evlenmek ve yuva kurmak bu insanlar için baya güçleşir.

hadi canım.
zorlamı yapıyolarmış bari.
aynı kuyrukta bekleyeni disiplinemi veriyolarmış.öle bişe olsa kıyame kopar.asparagas demekten kendimi alamıyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti değiştirilmesi teklif dahi edilemeyecek kesin hükümlerle
Anayasa da açıkça belirtilmiş Demokratik , Laik , Sosyal bir hukuk devletidir birileri bu ilkeleri içine sindiremiyorsa gider
istediği dilediği ülkede yaşar ama bu ülkede hiç kimse Cumhuriyetin ve Laik düzenin altını böyle
beyhude girişimler yaparak oymaya çalışmasın.

Bu tip hareketler geçmişte olduğu gibi bu günde Yüce Türk Milleti tarafından çok iyi değerlendirilmekte ,
bilinmektedir kimsenin bundan şüphesi olmasın iyi forumlar.

abi çok abartmayalım
ben lisede iken de çok farklı deldi

yha k.baqma da senın su yazdıgın gericiLiğin ta kendisi.. daha ne diyeyim ki sana?

Kız erkek ayrı oturmasının LaikLikLe cok aLakası var ama anLayana ;)

Kız erkek ayrı oturması laikliğe ters bi durummu bunu açıklayabilirsen ben kusura bakmam
Sen yeterki fikirlerini ifade edebilmeyi bi dene ve mümkünse Türkçe olursa sevinirim

Nasil Bİr GenÇlİk İsterdİnİz?

Garson gelir, sorar...Beyfendi, nasıl bir gençlik isterdiniz, siparişinizi alalım;
--- Eeee şey, bize şöyle namaz kılmayan ve bir de bale ile ilgilenen bir gençlik getirin lütfen.
--- Tabi efendim, yanında ne alırdınız?
--- Ne biliyim, kızlı erkekli harman olmuş, sarmaş dolaş, canciğer kuzu sarmalı ortaya karışık da olabilir.
--- Derhal efendim. Ya siz hanfendi?
--- Benimki yaşına göre sünger gibi içki içenlerden olsun. O yoksa, hapı çekip, kendine yüz vermeyen kız arkadaşı yüzünden 3 sene beraber okuduğu arkadaşını öldüren bi gençlik de olabilir.
--- Müthişsiniz hanımım, bu dediğiniz bugünün spesiyali.
--- İçecek olarak ne buyururdunuz?
--- Hmmm, satanizm heveslisi, geçmişinden tiksinenlerden var mı elinizde?
--- Sorun değil, yan büfeden aldırıveririz iki dakkada.
--- Yok hayır yani, sıkıntı olacaksa 3 kızı idare eden çocuk ya da 4 erkeği aynı anda işleten kız da olabilir.
--- Siz bayan?
--- Youtube videolarında izlediğimiz, hani şu bir gurup kız paylaşamadıkları çocuk için birbirlerine giriyorlardı ya sille tokat, ondan işte. Ya da her ne için saç saça baş başa yerlerde sürükleniyorlarsa.
--- Tabi efendim. Salata olarak, annelerini doğrayan hayırlı evlatlardan koyayım mı ortaya?
--- A evet evet. Üstüne de, hava karardıktan sonra toplanıp, ellerinde bira şişeleriyle yaşadıkları muhitteki insanları canlarından bezdirenlerden koyun lütfen.

Garson siparişin tamamını not alır. Gitmeden önce, işletmelerinin bu güzide müşterilerine jest yapma amacıyla şunu teklif eder;
--- Siparişleriniz gayet güzeldi, çok elit insanlarsınız. Ama naçizane tavsiyemi soracak olursanız, size tarihimizin çok seçkin bir yemeğini tavsiye ederim. Bunu bi yeyin.....???
Kadın hemen atlar;
---Ay sahi miii? Neymiş o? Hulki noooluuur isteyeliiiiiimmm !
---Tabi hayatım emrin olur.
--- Hatırlar mısınız? Hani şöyle 1962' nin 18 Mart' ında, Çanakkale Zaferi' nin 47. yıldönümüydü. 100 kadar kızlı erkekli genç "Kadeş" isimli gemiyle Çanakkale' ye geziye (?) gitmişlerdi. Gitmesine gitmişlerdi de, beraberinde götürdükleri içkiler ve dans plaklarının da etkisiyle ortaya çıkardıkları eseri tarihe "Kadeş Rezaleti" diye geçirmişlerdi. Efendim, öyle lezzetli, öyle enfes bişeydir ki anlatamam size. Ben şimdi, burada içine neler kattığımızı size tamamen anlatamam, işyeri kuralları gereği. Çok merak ediyorsanız zaten araştırır bulursunuz.
--- Ayyyy ne diyorsunuuuuuzz!!! 5 porsiyon yapın siz ondan, komşulara da dağıtırız hayrına.

Yemeğin resimlerini koymadım bu sefer. Öyle yapınca sanki hazırcılığa itiyormuşum gibi geldi.

laik okul ne demek nasıl laik okul olunur.

laik bir okul isteyen varsa ben biliyorum mutlaka bana pm atın adresi vereyim kaydınızı yaptırın eğer varsa akrabalarınız kardeşiniz ablanız kuzeniniz onlarında kaydını yaptırabilirler

ama tabi;
okuldaki herkesle içli dışlı olacak (anlayan anladı)
okula gitmeden önce arkadaş grubu toplanıp sabahın köründe parkta sigaralar içilecek.
sabahtan okulda kim dövülecek veya kimle kavga edilecek o kararlaştırılacak.
akşamda okulun önünde grup yapılıp gereken kişi dövülecek.
dövme sebebi ise ya kız muhabbeti yada sudan bir sebep.
öğleye doğru bazı öğrenciler okula gitmeyip daha eğlenceli olan sokak aralarında
cinsellik dersi alırlar.ama olsun okul laik öğrenciler laik alan memnun satan memnun.
sadece bu yüzden çocuklarını bu okula kayıt ettirmeyen kişiler var.

ben laikliğe karşı birisi falan değilim.vatan gazetesinin (doğan grubu) karşı olduğu siyasi partileri desteklemem.doğan grubunu zaten hiç sevmem.

laik okul nasıl birşey laik okul olmak için yukarıda saydıklarım mutlaka olması gerekiyor mu?
yoksa sadece kızlarla erkekler yan yana otursa okul laik olur mu bunun bir ölçütü var mı?
eskiden şampiyonlar çıkartan imam hatipler zaten şu anda yok.onun yerine ösym nin koyduğu yarış ve meslek liseleri 200 metre geriden başlasın anlayışı var.

vaktiyle meslek lisesinin önünü kapatanlar (sırf imam hatipler kapansın diye) nasıl olduda bu laik okul projesini düşünmediler anlam veremedim.

evet haklısınız Türkiye ye laik okullarda okumuş hak yiyen meslek liselerin önünü kapatan öğrenci eşitsizliği yapan yöneticiler ve idareciler lazım.

artık bende laik okullar istiyorum haberdeki okulun müdürü ve ilgili milli eğitim müdürü hakkında yasal işlem başlatılmalı.onların yerine okula gözleri kapalı giden müdürler göreve getirilmeli.:clap

laiklik laiklik!!

bizde sadece kuru gürültüsü var.

anlamını bilen bilmeyen konuşuyo..
bu ülkede laiklik olsaydı;
herkes inancını rahatça yaşayabilirdi.
devlet te bunun koruyucusu olurdu.

malesef bizde din karşıtlığı gibi göstermeye
pek meraklı insanlarımız var.

Kız erkek ayrı oturması laikliğe ters bi durummu bunu açıklayabilirsen ben kusura bakmam
Sen yeterki fikirlerini ifade edebilmeyi bi dene ve mümkünse Türkçe olursa sevinirim

LaikLikte kız erkek oturur mu oturmas mı bu tartısıLmas biLe.. ama sizin istediğiniz yönetim biçiminde bu tartısmayı gec uygulanmas biLe ;)

benim fikirLerimde düşünceLerimde Türkçe'de senin 100 Lerce kat üstünde sen Türkçe öğrende geL ;)

bu tip okullar genelde fettullah gülen tarzını benımsıyorlar kı arkaları cok guclu...(anladınız:))

Yani liselerde neler yaşandığını çok ii biliyoruz...en güzeli böyle...buna karşı çıkan arkadaşlarında işlerine geldiği gibi konuştuklarını düşünüyorum...

Geri