Liseyi Dışarıdan Bitirdi,Tıp Fakültesini Kazandı Evlendikten 2 Yıl Sonra

¢αρтαιη_Ŧß

¢αρтαιη
Reaction score
0
Kilis'te bir kişi liseyi dışarıdan bitirdikten sonra evlendi. 2 yıl sonra girdiği ÖSS'de tıp fakültesini kazandı.

Kilis'te bir kadın liseyi dışarıdan bitirdikten sonra evlendi. 2 yıl sonra girdiği ÖSS'de tıp fakültesini kazandı.

Kilis FEM Dersanesi öğrencilerinden birisi liseyi dışarıdan bitirip, ilk ÖSS sınavında barajı bile aşamadığını, 2 yıllık evlikten sonra eşi, ailesi ve dershanesinin destekleri sayesinde bu başarıya ulaştığını söyledi. (Cihan Haber Ajansı) 17.08.2007 18:02

Arkadaşlar bu benim eşimdir :biggrin kendisi İzmir Dokuz Eylül Tıp Fakültesini kazandı geçen yıl barajı bile aşamadı sadece 1 yıl çalışma sonucu 361.4 say-2 puanı aldı ona burdan teşekkür ediyorum ve siz dostlarımla bunu paylaşıp öss hazırlanan arkadaşlara yol gösterici olmasını diliyorum :victory

hayırlı olsun...:clap
dai kariyer yapacam derse cekecen var
:saskin

starboy46' Alıntı:
hayırlı olsun...:clap
dai kariyer yapacam derse cekecen var
:saskin
ne biçim bi tepki bu kariyer yapıcam derse daha buyuk bi mutluluk! sana bile mutluluk vermeli bu ülkene bi kariyerli bi doktor daha katılacak! su at gözlüklerini cıkartalım artık:vur :vur :vur
ve cok tebrikler:clap :clap :clap :biggrin :biggrin

azmin yaşı ve sonu yoktur yeter ki sen işte işte arkadaşımız istemiş ve başarmış tebrik ederim

bu arkadaşı ve çok tebrik ederim istedikten sonra oluyor demekki hemde dokuz eylül tıp helal olsun valla laf bulamıyorum söleyecek başarılarının tüm ömür devamı dileği ile..........

helal olsun ne diyeyim ya...:)

oha felan oldum ya...:)

nası kazandı bi her telden bölümüne bi nasıl kazandığını açıklasın:D

Eşinin fotosunu buraya koyman doğru değil...Ayrıyetten eşin kimse kim bu bizi ilgilendirmez...Çok daha zor koşullarda sağlam bölümleri kazanan pek çok insan tanıyorum...Çok sıra dışı bir durum sayılmaz...Bunun reklamını yapman hoş değil..."Benim aşkım bu" deyip sevgilinin fotosunu koyman hem hoş değil hem komik en önemlisi ayıptır...

mutluluk paylaşılmış tepki göstermenin manası yok...

Yeri güncel değil bunun...Tepki göstermemin nedenlerinden biride bu...amacım hakaret edip kimseyi küçümsemek değil...Ama eşinin fotosunu "benim aşkım bu" deyip oraya koyması gülünç ve ayıptır...

Yok Yok Ben En İyİsİ Gİdİp MÜslÜm Dİnlİyİm Abİİ

evet bnce de tepki göstermek hos degil..daha zor şartlarda derken o insanın sartlarını bu kadr yakından mı takip ettin de ne sartlarda oldugu hakkında bilgi sahibisin? lütfen arkadaslar bir mutluluk paylasılmıs tebrik etmek zor gelmesin.. hem ne reklamı yapılabilir ki? lütfen bu kadr robotlasmayalım..

tebrikler , sağlam bölüm kazanmış eşin .

Abicim Helal olusun eşinizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum şimdi mütevazılık yapmayın onun kazanmasında sizinde payınız aşikardır bunun için sizide tebrik ediyorum
mutlulugunuz daim olsun

hardsolver' Alıntı:
Abicim Helal olusun eşinizi en içten dileklerimle tebrik ediyorum şimdi mütevazılık yapmayın onun kazanmasında sizinde payınız aşikardır bunun için sizide tebrik ediyorum
mutlulugunuz daim olsun

çok teşekkür ederim kardeş ve tebrik eden tüm arkadaşlara :biggrin

Geri