logout sorunu

мάgηєtά

New member
Reaction score
0
benim sorunum uyelerin belli bir süre sonra otomatik logout olması

yani uye onlineyken bir linke tıklıyor bi bakıyor giriş yapmadınız kullanıcı adı ve parolanızı yazın ekranı geliyor....

bunu düzeltmek nasıl olacak?

bu arada deneme amaçlı funpic.org a kurdum 3.5.4 ü.....

bide çıkış yap dediğimizde gerçekleştirilemedi buraya tıklayın çıkmak için gibi yazı da geliyor ????

ya o verdiğin yol daki uyarıya baktım;

This is the time in seconds that a user must remain inactive before any unread posts are marked read. This setting also controls how long a user will remain on Who's Online after their last activity...

kişilerin ne kadar zamanda post atmazlarsa ya da forumda gezinmezlerse deaktif görüneceğini saniye cinsinden beliryebileceğinizi ifade eden bi uyarı vermiş.
yani magneta nın sorununda başka bişe daha var.üyelere "giriş yapmadınız1 lütfen giriş yapınız gibi uyarı veriyomus.sanmıyorum bu sorunun da burdan hallolcagını.onu 900 yapması da zaten kısa bi süreç gibi.ßu ne demek oluyo.Adam forumda 900 saniye aktif görünmezse;örneğin başka forumlarda gezinirse offline görünüyo artık o kadar...yanılıyomuyum:eek::eek:

ben yine bu başlıktan devam edeyim bari soruna

tek admin benim sitede ve naptım dersiniz şifremi unuttum

ne foruma nede admincp e girebiliyorum napıcaz arkadaşlar ????

yeni parola alma bolumu hata veriyor onu yazarım bulursam hep vermio şimdi funpic 404 sayfası açılıyor

pıfff ...

Selamunleyküm Arkadaşlar benim de 2 aydır sorunum olan mesele bu.Magneta KArdeşimin dediği gibi "yani uye onlineyken bir linke tıklıyor bi bakıyor giriş yapmadınız kullanıcı adı ve parolanızı yazın ekranı geliyor...."sözü beni site için de geçerli.Prowl Kardeşim dedin ki : " funpic de olduğu kesin sanırım.. " oke banada doğru geliyo fakat yardım edermisiniz funpicden nerden düzeltebiliriz bu meseleyi

Arkadaşlar yönlendirmeden kaynaklanıyor.Sitenize gerçek adresinden girin bir de yönlendirme yaptığınız adresten deneyin.Aynı sorun bende de vardı.

Hostingi değiştim Türk firmasını kullanıyorum saat gibi çalışıyor.

Geri