Lord of the Rings War in the North STEAM UNLOCKED [TOR]

ARCHANGEL

ANGEL OF JUSTICE
Moderatör
Reaction score
0

İşletim Sistemi
Gerekli: Windows XP, Windows Vista veya Windows 7

İşlemci
Gerekli: Intel Core2 Duo 2.4 GHz veya AMD 64 X2 4400
Önerilen: Intel Core2 Duo 3 GHz veya AMD X2 5000 veya AMD Phenom X4 9600

Hafıza
Gerekli: 2 GB RAM
Önerilen: 4 GB RAM

Ekran Kartı
Gerekli: 2006 veya daha sonraki GeForce 8600 veya Radeon HD 2600
Önerilen: GeForce 2xx Series ya da Radeon HD 6xxx serisi veya daha fazla.

Ses Kartı
Gerekli: 100% DirectX 9 uyumlu Ses Aygıtı

Sabit disk alanı
Kurulum 10 GB boş sabit disk alanı gerektirir

DVD-ROM
Gerekli: DVD-ROM sürücüsü
Önerilen: 8X Speed ​​DVD-ROM sürücüsü

Giriş Cihazı
Klavye ve fare ya da Xbox 360 denetleyicisi kablolu: Gerekli

DirectX
Microsoft DirectX 9 veya güncel sürümü daha zaten yüklü olduğu sürece oyun ile birlikte yüklenir.

İNTERNET

Zorunlu: İnternet bağlantısı Buhar ® oyun etkinleştirmek için gerekli.
Tavsiye edilen: Broadband Internet Bağlantısı

5M

ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Sınırlı veya standart kullanıcı hesapları üzerinde oyun oynadı, ancak yükleme işlemi başlatmak için yönetici ayrıcalıkları gerekir. Yeterli ayrıcalıklara sahip değilseniz yardım için bilgisayar yöneticisine sorun.

OYUNUN KURULUMU

BAŞLAMADAN ÖNCE: kurulum ayrıcalıklara sahip bir kullanıcı hesabı oyunu yüklemek emin olun.
1) DVD sürücü, DVD takın. Dil seçin istemi görünecektir. (Istemi kısa bir süre içinde görünmüyorsa, Windows ® masaüstü, DVD simgesi ve ardından Setup.exe simgesi Bilgisayarım simgesine çift tıklayın.)

2) Eğer dil seçtikten sonra, yükleme ekranı belirecektir. Install seçeneğini seçin. Buhar ® şu anda yüklü yoksa, bu noktada bunu yapmak için istenir. Yükleme sırasında, Buhar ® Installer çalışmasına izin vermek için istenebilir. Ayrıca mevcut Buhar ® hesabı oturum açmak veya yeni bir tane oluşturun istenecektir.

3) Buhar ® yüklendikten sonra oyunun Ürün Kodu girmeniz istenecektir. Bu ürün yükleme kart takın bulacaksınız. İstendiğinde değilseniz, Oyunlar Menü gidin ve "Steam bir ürün etkinleştirme" seçeneğini seçin.

Yükleme tamamlandıktan sonra

4), The Lord of the Rings: War Kuzey ™ Buhar ® "Kitaplık" sekmesinde belirecektir.

NASIL ÇALIŞTIRILIR

The Lord of the Rings: War Kuzey ™ çalıştırmak için Başlat Menüsü:

1) ® Windows Başlat düğmesi.

2) Programlar seçin ve ardından Buhar. "Kitaplık" sekmesine tıklayın ve oyun başlığını çift tıklatın ya da bir oyunu başlatmak için PLAY düğmesine tıklayın.

3) oyun oyunu çalıştırmadan önce bazı kalan içerik yüklemek için bir güncelleştirme adım gidecek. Windows Vista ® kullanıyorsanız, Buhar İstemci Hizmeti çalıştırmak için izin istenebilir. Gerekli tüm bileşenleri yüklendikten sonra, The Lord of the Rings: War Kuzey ™ çalışacaktır.

BOYUT 7.19 GB (7,718,485,845 bytes)

LİNK 1 HF
Hotfile.com: One click file hosting: LOTR WİN.rar

LİNK 2 WU

Get LOTR_WİN.rar on Wupload.com

ŞİFRE/PASSWORD ANGEL@HHPORTAL

oyun kurulumundan bişe anlamadım çok karışık anlatmış. oyunu indirdim ama kuramadım . setap dosyası yok biraz daha açıklama yapabilirmisin.

Başlata gel

Oyunun dosyasına gel sonra simgesine sağ tıkla özellikler de ve ardından hedef bul de sonra oyunun kurulu olduğu dosyaya yönlendirecek seni oyunun exe sine sağ tıkla yönetici olarak çalıştır de sonra exe yi çalıştır update gelecek update ide yaptıktan sonra oyunu oynayabilirsin

BaŞka bİ Şekİlde hallettİm.bİ crack ekledİm aÇildi. Cevabin İÇİn teŞekkur ederİm .

Geri