Elizabeth Mitchell’in canlandırdığı Juliet karakteri taşla hidrojen bombasını patlatmıştı. Öldü mü ölmedi mi? şeklindeki tartışmalar sona eriyor gibi. Elizabeth Mitchell Lost’un kadrolu oyuncusu değil artık. Konuk oyuncu olarak yer alacak. Biliyorsunuz, Elizabeth Mitchell’in canlandırdığı Juliet karakteri taşla hidrojen bombasını patlatmıştı. Öldü mü ölmedi mi? şeklindeki tartışmalar sona eriyor gibi. Elizabeth Mitchell Lost’un kadrolu oyuncusu değil artık. V adlı dizisinden de dolayı artık konuk oyuncu olarak yer alacak.
Aşağıda Elizabeth Mitchell ve onun karakteri olan Juliet’i yeniden görüp görmeyeceğimize dair son detayları bulabilirsiniz. Dürüst olmak gerekirse, yazarlar bu konuyu yeni dizisi olan V’nin gidişatına göre açık bıraktı ama işte Ausiello’nun söyledikleri:
Bir dahaki sezona tam zamanlı oyuncu olarak dönmüyor.
Ancak siz Juliet’in ölümünü duyurmadan önce bu haberin eklemeli bir şekilde geldiğini belirtmeliyim: Mitchell’in Lost günleri bitmedi. Birçok kaynak oyuncunun bir dahaki sezonda birden fazla bölümde yer alacağını doğruluyor, yani Juliet’in Jughead’in patlamasından kurtulup, yokluğunun başka bir yolla açıklanması da gayet yüksek bir ihtimal.
Ayrıca McPherson’a Elizabeth Mitchell hakkında daha fazla şey sorduğunda,
“O gerçekten mükemmel bir oyuncu. Onun hem Lost hem de V’yi yapmasından dolayı heyecan duyuyorum. Onu Lost’ta göreceksiniz ama V onun yeni işi.”
dedi.
ABC kanalının sunumunda, Mitchell hakkında şu söylendi:
“Elizabeth Mitchell’in V’nin pilot bölümünü çekmesine izin verdikleri Lost yapımcılarına minnettarız. Ama onu Lost’ta da göreceğinizi sanıyorum.”
Kaynak: EW
Aşağıda Elizabeth Mitchell ve onun karakteri olan Juliet’i yeniden görüp görmeyeceğimize dair son detayları bulabilirsiniz. Dürüst olmak gerekirse, yazarlar bu konuyu yeni dizisi olan V’nin gidişatına göre açık bıraktı ama işte Ausiello’nun söyledikleri:
Bir dahaki sezona tam zamanlı oyuncu olarak dönmüyor.
Ancak siz Juliet’in ölümünü duyurmadan önce bu haberin eklemeli bir şekilde geldiğini belirtmeliyim: Mitchell’in Lost günleri bitmedi. Birçok kaynak oyuncunun bir dahaki sezonda birden fazla bölümde yer alacağını doğruluyor, yani Juliet’in Jughead’in patlamasından kurtulup, yokluğunun başka bir yolla açıklanması da gayet yüksek bir ihtimal.
Ayrıca McPherson’a Elizabeth Mitchell hakkında daha fazla şey sorduğunda,
“O gerçekten mükemmel bir oyuncu. Onun hem Lost hem de V’yi yapmasından dolayı heyecan duyuyorum. Onu Lost’ta göreceksiniz ama V onun yeni işi.”
dedi.
ABC kanalının sunumunda, Mitchell hakkında şu söylendi:
“Elizabeth Mitchell’in V’nin pilot bölümünü çekmesine izin verdikleri Lost yapımcılarına minnettarız. Ama onu Lost’ta da göreceğinizi sanıyorum.”
Kaynak: EW