Lucio'dan İki Senelik İmza

admiral

New member
Reaction score
0

Son zamanlarda Fenerbahçe ile de anlaştığı hem İtalyan hem Türk medyasında yazılan ancak yaklaşık 2 hafta önce Fenerbahçe'nin KAP'a 'Lucio ile ilgilenmiyoruz' açıklaması ile Türkiye'ye transferi son bulan Lucio, İtalyan devi Juventus ile anlaştı.

Lucio'nun transferi Juventus'un resmi internet sitesinde de açıklanırken, Brezilyalı oyuncu bu transferin hemen ardından Juventus kulüp televizyonuna konuştu.

Lucio "Bu benim hayatımda yeni bir dönem. Geçmiş geçmişte kaldı. Benim için artık önemli olan bugün ve gelecek günler... Tek isteğim başarılarıma bir yenisini daha eklemek. Burada olduğum için gerçekten çok mutlyuym. İtalya'ya ilk geldiğimde de 'Juventus her zaman büyük kalacaktır' diye söylemiştim. Çünkü o zamanlar kulüp kötü günler geçiriyordu. Yeni stat ile de çok ayrı bir motivasyon sağlanacaktır. Destek inanılmaz olacak. Ama başarı kolay değil. Her gün yeniden kariyerime başlıyormuş gibi çalışmam gerekiyor." dedi.

Juventus geçen sezon, uzun seneler sonunda Milan ile yollarını ayıran Andrea Pirlo ile de sözleşme imzalamıştı.​

Ekli dosyalar

• fft96mm1804472.jpg
    fft96mm1804472.jpg
    30.6 KB · Görüntüleme: 151
Geri