Lutfen yardım.Adsl ile ilgili cok önemli.

kskrebelli

New member
Reaction score
0
arakdaslar forumda acabilcegim yer olmadıgı icin konuyu buraya actım.

4gb limitliinternet kullanıyorum.3 gun dolmadan kota 500mb ı buldu.nod32 ile sistemi tarattim bi trojen buldu.simdi adsl sifremidedeistircem.benim sorum ise su.benim adsl sifremi bilen biri benim kullanıcı adı ve sifremle baska bir pc den girip kotayı harcayabilirmi.lutfen yardım arkadaslar.bu 3 gun saat oglenin 4 u ve kota 500mb.yardım lutfen:(:(:(:(

500 mb benimkide limitli 6gb küsüratını saymıyom turk telekom bu açığı kapattı ama bazı yerlerde olabilir senin şifre çalınmamıştır herkeste o sorun var çalındıysada o şifreni değiştirmeden sen değiştir

adsL şifreni eLe geçirse de senin hattını kuLLanması imkansız, bu konuda için rahat oLsun.
kotanın yükseLmesinin tek sebebi var TeLekomun İbine oLmasından kaynakLanıyor. :durdurun :durdurun

Tepkinizi göstermedikçe bu şerefsizLer sizLeri soymaya devam edecekLerdir. Şu anda TeLekom'a rakip oLacak tek firma var www.smiLeadsL.com herkese tawsiye ediyorum ve kazıkLanmaktan wazgeçin diyorum...

TürkTelekom soygunu:D:D:D kablo internete geçin diyorum 6 Mbits

türktelekomun şerefsizliği telefondada aynı haltı yiyolar .................diyorum

bunlar gercekten soyguncuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Geri