*Mükemmel Msn Yazı Tipi Scripti BomBaa

|OuZ|

TeksiN
Reaction score
0
my.php

Link: http://rapidshare.com/files/30424/CrazyText_v0.3.plsc.html
2ir1xfs.jpg

Not: Böle yazmak isterseniz eğer konusma penceresine ctstart! yazıp bu yazı tipini aktif hale getirirsiniz...Eğer iptal etmek isterseniz yine konusma penceresine ctstop! yazıp iptal edebilirsiniz
Tek kötü olayı harfler farklı olduğu icin smileylerin gözükmemesi ama cümle sonunda smiley eklerseniz gözükmüyor...Yanlızca smileylerin oldugu bölüme tıklayıp secip yollayabilirsiniz yada sadece smiley yollayabilirsiniz

Yorumlarınız eksik etmeyin canlarım :) Bir teşekkür yeter arkdaşım ! :D

baba saol bomba bişi bu yaaaaaa saol paylaşımın için ;-)

tamamda kardeşim dosyayı nereye atacagız yükleyin öyle direk masa üstündemi kalacak düzgün bir acıklama yapmanı bekliyoruz

ben deniyorum deniyorum olmuyor :mad:

Bu normal yazıtipi gibi denitim masası/yazı tiplerine mi ekliyecez ?

MyThicaLBoY' Alıntı:
Bu normal yazıtipi gibi denitim masası/yazı tiplerine mi ekliyecez ?

bu msn live plus scriptti dostum bilgisayarında liveplus yüklü olması lazım o varsa direk indirdiin exe ye tıklayıp çalıştıracan daha sonra konuşma penceeresinde ctstart! yazacan başlayacan öle yazı yazmaya ctstop! yazınca da normal yazıa dönüo

msn için baya güzel bi yazı tipiymiş teşekküürler

çalısmıyo yaw yınde emegıne saglık neyse:D

Ya Kardes Bendede İşw yaramıyor :S

Byler herhangi bir msn penceresi açın ve oraya yazın sonrada enter ! Herhangi bi msn dosaysına atmanıza gerek yq

yazı seklınıde gosterseydın sarı cızmelı memet ağa ne ındırcemızı gorseydık

Ya yinede oLmuo deniorum gnderiorum olumuo biri yardım etsin

evet bnde de çalışmadı msn 8.5 te çalışmıyporrrrrrrrrr

ben idirdim msn i actıktan sonra dosyayı calıstırdım verilen komutlarla deniyorum ama degısen bır sey yok.Bende mı bır hata var?

Geri