MükeMMeL Tesisat Süper Görünüş...!!! / 34 AFN 58 / Asya Hifi - Paşa Tuning Megane

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..
.

2lnhced.jpg

2ugkw14.jpg

2s151le.jpg

i24spf.jpg

245yeed.jpg

2550v0h.jpg

2iazdkp.jpg

2s7jdj7.jpg

hiç bir albenisi yok direk şişirme yapılmış gibi gözüküo kapılardaki speakerlar mid basslar tweeterlar falan komple koyayım kalabalık gözüksün gibi fiber işçiliğide çok güsel sayılmaz ama bagaj için aynı şeyi söyleyemicem portun işçiliği güzel gözüküo . ama ne desek boş çalarkan dinlemek mümkünse bide ölçüm yapmak gerekio ;) çok yazdım ama yapmadığımız iş diil :D

hiç bir albenisi yok direk şişirme yapılmış gibi gözüküo kapılardaki speakerlar mid basslar tweeterlar falan komple koyayım kalabalık gözüksün gibi fiber işçiliğide çok güsel sayılmaz ama bagaj için aynı şeyi söyleyemicem portun işçiliği güzel gözüküo . ama ne desek boş çalarkan dinlemek mümkünse bide ölçüm yapmak gerekio ;) çok yazdım ama yapmadığımız iş diil :D

S.a Arkadaşlar uzun zamandır siteye üyeyim, hiç beklemiyordum benim aracımında sitede gösterime gireceğini. :saskin

Arkadaşlar ben abartıyı seven bir insan değilim, herkesin zevki ayrı benim zevkimde böyle, Kafama göre yaptım, bana göre hoş oldu...
Yorumlar için teşekkürler.
Saygılar....

hadi hayırLısı kardeş hoşgeLdin aramıza idaalı araçtı werdim bende,ama tabi sahibi olup oLmadığın meçhul ;)

hadi hayırLısı kardeş hoşgeLdin aramıza idaalı araçtı werdim bende,ama tabi sahibi olup oLmadığın meçhul ;)

Esenler birlik mah. k.oğlanoğlu caddesindeki otoparkta duruyor istediğin zaman görebilirsin...
Neden bnm olduğuna inanmıyorsun onu anlamadım ama neyse, çokta önemli değil zaten ;)

walla güzel olmuş ta müzik açılınca dışaerı kacmak lazım heralde :)

bizde 4 mid bas 2 1000 lik jbl koyduk mu tesisat yaptık diyoruz adamlara bak peahh..

Geri