Müslümanların isyanı

degazor35

TÜRK oğlu TÜRK
Reaction score
0
forumda bu kadar HIYAR varken,ortalığın CACIĞA dön
On yıldır başbakan Recep Tayyip Erdoğan.

Zaman zaman insanları kızdıracak sözler söyleyip, şaşırtıcı işler de yapsa Türkiye’nin değişiminde çok önemli bir rol oynamış, cesur, kararlı, vicdan sahibi, barışı getirebilmek için “İmralı’yla da görüşülür” diyen ve görüşmeleri açan, Kürt açılımını başlatan, “analar ağlamasın” diyen, askerî vesayeti gerileten bir adam.

Bu Erdoğan’ın son zamanlarda yaptıklarını kavramak ise çok zor.

Dünkü konuşmasına bir kulak verin.

Bir insanın “kürtaj” ve “Uludere” sözcüklerini birarada kullanabilmesi için sadece vicdanından vazgeçmesi yetmez, akılla da bağını koparmış olması gerekir.

Ne demek “her kürtaj bir Uludere’dir”?

Devletin yaptığı bir katliamla kürtaj nasıl benzeşir, hangi akıl böyle bir benzetme yapabilir?

Aynı konuşmada söylediği bir başka cümle daha var ki onu anlamak hiç mümkün değil; “Ben sezaryenle doğuma karşı olan bir başbakanım, bunların planlı yapıldığını biliyorum ve bunun bu ülke nüfusunun artmaması için atılan adımlar olduğunu biliyorum,” diyor.

Ne planı, kimin planı?

“Sezaryen” yaptıran anneler, sezaryen yapan doktorlar “ajan” mı, “düşman bir güç” hamile kadınlarla doktorları ele mi geçirdi?

Nasıl bir paranoyayla karşı karşıyayız?

Herkesi, her şeyi “düşman” gören, her şeyi “planlarla” açıklayan bir “akıl” nereye doğru gidiyor?

Ben, bu sözlerin sağlıklı bir aklın eseri olduğuna inanmakta zorluk çekiyorum.

Başbakan’ın vicdanı ve aklı zorlayan açıklamalarını, “tazminatsa tazminat” insafsızlığını savunmak için bin bir perende atan, isimlerini lekeleyen “muhafazakâr” yazarlarla, AKP’nin Erdoğan tarafından sık sık aşağılanan yöneticileri belki fark etmiyor ama “dürüst” Müslümanlar Uludere faciasından sonra yaşananlardan ciddi biçimde rahatsızlar.

AHMET ALTAN

yav her demecine kafa yormayın artık.kapatın televizyonu bilgisayarı yatın

küretaj=cinayet
uludere=küretaj ise uludere=cinayet demek istenmiş olur.e ama kim işledi o zaman bu cinayeti? hani ''yaptıksak biz yaptık'' tadında söylemleri olan sayın başbakan bu durumda uluderenin katliam olduğunu kabul etmiş ve kendi ile çelişmiş olmaz mı? hay allah anlatamadım siz anlayıverin gari :)

İnsanlık tarihinde akıl sağlığını yitirmiş veya çocuk yaşta sayılacak kişilerin devlet yönettiği görülmemiş, duyulmamış bir şey değil ki!!!

Ancak bu durumlar daha çok eski çağlarda veya dünyanın köklü değişimler geçirdiği dönemlerde ve demokrasi-halk gibi gerçek değerlerin yok sayıldığı zaman dilimlerinde yaşanırdı.

Türklüğün ERGENEKON destanını terör örgütüyle özdeş tutan şerefsiz amerika ve onun çocuklarından halk adına merhamet mi umuyor sunuz, akıl mı umuyor sunuz ki, Tıbbı ilgilendiren bir konu ile kaçakçılık ve yanlış istihbaratttan doğan bir durumun aynı cümle içerisinde kullanılmasına üzülüyorsunuz! Amerikalılar şerefsiz olduğu için bunu pekala çokta bilinçli bir şekilde söylüyor. Neden şaşırıp üzülüyoruzki.

Eşşeği sevmek istiyorsanız tıksırınada katlanacaksınız.

Bu forumda muhtemelen tıp kökenli arkadaşlarımız var. Sezeryan anne ve çocuk sağlığı için gerekli olduğundan yapılıyordur. Eski dönemlerde yaşanan anne ve çocuk ölümleri oranları ile günümüzün değerleri kıyaslanmayacak kadar düzeldi. Çok absürt, çok sfesifik bir durum olmadığı sürece insanımız artık bu konularda sıkıntılı değil.

Ayrıca bir insanın Küretaj ile Sezeryanı aynı kefede değerlendirmesi konu hakkında gerçek bilgi sahibi olmadığını, çok süper dinci bir yobaz olduğunu gösterir.

Benim yazımda hakaret içeren bir cümle yoktur. O nedenle şikayet edilmemesini dilerim. Bir insan ortaya çıkıp, akıl ve izandan mahrum bir hal içinde ağzına her geleni söylerse, karşılığında da bir zahmet eleştiri, yeri geldiğinde de uyarı veya hakareti satın alır.

@slymnbrs1
sosyokültürel düzeyi düşük bir bölgede hekimim.tıbbi sezeyan sexio ve küretej (doğru yazılım kürtaj değil küretajdır) endikasyonları bellidir.yasal sınırlamalar da vardır.kafanıza göre küretaj ve sexio yapamazsınız.fakat gebeliğin sonlandırılmasını gereken durumlarda (bebek ölü veya hayatla bağdaşmayacak derecede sakat) abortus uygulanacaksa bu açıklamadan sonra hasta nasıl ikna edilebilir?hatta anne hayatı bile tehlikede bile olabilir.asıl normal doğuramayacak gebeyi normal doğuma zorlamak cinayettir.kafatası oluşmamış bebeği doğurtmak cinayettir.işin enteresan boyunu sağlık bakanının olayı haklı görerek sezeryan ve küretaj yapan hekimleri takibe alacağını söylemesidir.

katıldığım nokta küretaj asla bir doğum kontrol yöntemi olarak kullanılmamalıdır.10. haftadan sonra tıbbi geçerlilik yoksa yapılmamalıdır.normal doğum yapabilecek ve bu yolla doğurmak isteyen gebe sezeryana özendirilmemelidir.

ah bak bir de ne buldum..oldukça eğlenceli.izlemenizi tavsiye ederim:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=204BBFsAHfg

Öncelikle verdiğin bilgiler ve konuya gerçekçi yaklaştığın için teşekkür ederim. 150 milyonluk fakat insanlıktan, bilimden, akıldan, ahlaktan, gerçek ve düzgün dinden, doğa sevgisinden, insan sevgisinden nasibini almamış, iyi yetişmemiş bir ülkede yaşamak yerine olabildiğine iyi ve gerçek değerlerle yetişmiş 30-40 milyonluk bir ülkede yaşamak isterdim. Az önce Konyada görev yapan bir öğretmen arkadaşımla sohbet etmiştim. Okulundaki öğrencilerin ve ailelerinin çok açık olan fakirliğinden ve onunla ilgili yani ekonomik durumlarının kötü olmasından kaynaklanan sorunları konuştuk. Eğer Allah bizi üstün bir yetenek olan akıl değeriyle dünyaya getiriyorsa fakat biz insan olarak bunu kullanmıyorsak hayatın anlamı nedir? Değeri nedir? Her işin bir uzmanı vardır. Olmak zorunda. Tıpda branşlar var. Uzmanlıklar var. Kadın doğum, Onkoloji, Dahiliye, Psikiyatri, Nöroloji v.b. Bunlar keyiften değil bilimsel gereklilikten dolayı var. Kendini bilmeyen cahil insan herşeye burnunu sokar. Bu arada youtube linki çok güzel olmuş, eline sağlık. Çalışma hayatında kolaylıklar dilerim sevgili kardeşim.

yorumun için helal olsun.allah yarınlarımızı ıslah eylesin .bu akp de gider anap gibi inşallah.

Daha düne kadar her fırsatta yalaka ajan vatan haini deyip küfrettikleri yazılardan medet ummaya başladılar

Boynuna milliyetcilik tasması takmış bazı şarlatanlara sormak lazım normalde uludere , kürtaj ve hatta sezeryan konusun da tam da Erdoğan gibi tavrı alman gerekiyorken sen bu konular da nasıl düşünüyorsun asıl sen söyle. Bu konular da senin rahatsızlığın ne dir onu söyle

Ama bu sıralar sırf Erdoğana çakıyor diye dün küfrettikleri yazarlardan bugün medet ummaya başlamışlar

Ben ise Kürtaj ve sezeryan konusun da tam da başbakan gibi düşünüyorum.Uludere de ise yapılan hatan dolayı devletin kuvvetli bir özür dilemediğini, vur emrini veren sorumluların en azından görevden alınması gerektiği için başbakandan biraz farklı yaklaşıyorum olaya. Ayrıca İdris Naim Şahin i yaptığı dengesiz açıklamaları ne deniye görevden alması gerektiğini düşünüyorum.Bunları yapmadığı için de başbakanı eleştiriyorum

kürtajı engellemeye çalışan mantık ; sokakta seks işçiliği yapan kadınlar kazayla hamile kaldıklarında doğacak çocuğun sorunluluğunu alacaklarmı ve en kötü ihtimalle bu çocuk ileride psikolojik olarak halkın karşında neye dönüşecek bunun kefaretini kim ödeyecek.kanaması olan bir kadın sezaryanla doğurtulmazsa ölümemi terkedilecek vs.. benim akıl süzgecimin sadece bunları düşünmesi yetiyor ve hemen sonuca varıyorum.bunu hesaplayamamak körlük mü yada başka adı var mı???

bunu hesaplamak zorunda hissetmiyor.çünkü bir padişah bu tür kaygılar gütmez

Önce yapılan zamlar geri alınsın.:durdurun

Önce yapılan zamlar geri alınsın.:durdurun

oldu canım,çok bilmişsin :001_tt2:

yandaşları kim,nasıl besleyecek o zaman?

sattıkları miras bitti,elbet zamlarla çıkaracaklar,

bu işin ucu herkese az yada çok dokunacak,

otoyollara yapılan zammı arabası olmayan tınlamayacak ,bana ne !!! diye geçiştirecek ama ekmeğe yada makarnaya yada telefona gelen zam o "tınsız" vatandaşa direk dokunacağı için ya;
yalakalık yapıp,olsun gerekli diyecek,

yada rekortmen Rize'deki laz kardeşlerim gibi kazık girince anlayacaklar :durdurun

bu arada,devletin (S)özde ana kaynağı vergidir değil mi?

Yılbaşındaki vergilerin yeniden değerleme oranlarını alın,doğalgaza ve elektriğe geçirilenlere ilave edip memur zammına bölün,

kaç çıktı?

ya üç buçuk üç buçuk

yada bizim Devlet Reyiz çıkar :)

kürtaj ismi bile iğrenççç, küüüürtttttajjj offf bu kadar iğrençççççç lakin bu iğrenç kelime nasıl olupta başbakanın ağzına yakışmış oda çok ilginç .

başbakan ne demek istiyorsa açık konuşmuyor, konuştuğu cümleler lastik gibi her şekle bükülebilir çok omurgasız sözler. başbakan daha açık konuşmalı ve şu anlamda sözler sarfetmeli:" Doğuda bahar temizliği yapılmalı ne kadar mikrop varsa temizlenmeli, temizlik zarurettir, bu zarurete kürtaj denilir ..." felan gibi.

forum daki müslümanlar derken....sen müslüman değilmisin senin fikrin ne önce sen söyle

"Kürtaj haktır" demek ile "adam öldürmek haktır" demek arasında zerre kadar fark yok.

bak bak laflara bak cinayetmiş hakmış hukukmuş?ne anlarsın sen küretajdan ne anlarsın haktan hukuktan cinayetten.tafralara bak hele!düne kadar aklınız nerdeydi?padişah fermanı mı lazımdı rahim bekçiliği için?

seninde ukalalığın had safhada ayrıca dillerinde gereğinden uzun. benim kürtajdan anlamadığımı söylemişsin doğru anlamam da sanki sen kürtaj ustasıymışsın gibi ayakların var

hayırdır ceninleri kürtajla yok etmek isteyen kasapmısın sen

sende ana rahmindeyken kürtajla yok edilseydin sen de hayatta olmayacaktın bugün

biz ister ana karnında ister sonrasında her canlının yaşaması gerektiğini söylüyoruz . kürtaja maruz kalam ihtimali kim olursa olsun hatta bu sen bile olsan

bunun adı rahim bekçiliği değil yaşam hakkını savunmaktır

Geri