Müthiş iddia!

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

İsrail ve Arap basını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk yardım gemilerine düzenlenen saldırıların ardından Gazze'ye gitmek istediğini yazdı. Hatta Lübnan gazetesi El-Müstakbel'e dayandırılan habere göre, Erdoğan çoktan Gazze gezisi için hazırlıklara başladı bile.

El-Müstakbel'in güvenilir kaynaklara dayandırdığı iddiada, "İsrail ve Türkiye arasında, yardım gemilerine yapılan ve dünyada protestolara neden olan müdahalenin ardından başlayan çatışma sonrasında Erdoğan, Gazze'ye olan ambargoyu tek başına kırmak istiyor" ifadelerine yer verildi.

El-Müstakbel'in iddialarına göre "güvenilir kaynaklar", Erdoğan yakın çevresiyle bu konuya ilişkin yaptığı görüşmeler sonucunda Gazze'ye gitme seçeneğini gündeme aldığını söylüyor.

"BİR BAŞKA YARDIM GEMİSİNİ ESKORT OLARAK İSTİYOR"

Gazetenin haberine göre Erdoğan, ABD yönetimiyle de kendisini Gazze'ye götürecek olan Türk donanmasına bir başka yardım gemisinin eskortluk etmesiyle ilgili planını paylaştı. Fakat iddiaya göre ABD yönetimi mevcut şartlar düzeltilene kadar Erdoğan'dan bu planını ertelemesini rica etti.

"İSRAİL'LE ASKERİ ANLAŞMALARIN FESHİNİ ORDU İSTEMİYOR"

Gazete Erdoğan'ın İsrail ile tüm askeri anlaşmaların feshedilmesi konusunda da büyük bir baskı altında olduğunu da iddia etti. Fakat askeri kuruluşlar bu talebe şiddetle karşı çıkıyor.

kaynak

oyle yurekli bir basbakan olsaydi zaten israil vurucam diye haber gondermesine ve abd den alinan istihbarat bilgilerine ragmen kalkip o gemileri oraya gondermezdi...ustune bunca olen insana ragmen dostlugumuzu korumaya calisiyoruz diye bir cumle kurmazdi.. ve tepkisiz kalmazdi... bos haber benim dusunceme gore... konusmak bagirmak ahkam kesmek tepki deildir... icraatte bulunmak tepkidir.

Artik bos Laf degiL icraat yapma zamani bence, Oyle siyasi girisimlerle eskort gemilerle korumalarla herkes gider...

herles lşafta ıcraat yok adamlar 3 gun bızım mıleltımızı rehın alıp yapmadıklarını bırakmadılar dusununku oradakı filistin halkına neler yapıyorlardır akıllara bıle sıgmayacak ıskencelerde bulunuyorlardır buda kesın olan bır sey

ya boş erdoğan oy topluyor israil salakmı türkiye başbakanını durdurup gemisini vursun anında savaş çıkar nedensiz olarak.. kos koca başbakan istediği yere gider erdoğan olmasa başkası. cahillerde ne yürekli be diyip duruyor okadar yürekliyse direk kessin suyu bitirsin ilişkileri.. bence hepsinde düzmece war..

Geri