RujLekesi
New member

Merhaba bende kendimden bahsedeyim..
Avuntu bir çocuk olarak gelmişim bu dünyaya o yüzdende fazla şımarık büyütüldüm.
12 Ağustos 1987 Sakarya'da doğdum. Bosna Hersek göçmeniyim.. Kreş sonrası bu şehire veda ettim İstanbul ve 3 sene sonra da Kocaeli'de yaşadım.. Yahya Kaptan İ.Ö.Okulu ve Atılım lisesinde okudum.Ve gene bir veda artık Sakarya'da yaşıyoruz.. Siyah saçlı (boya),kısa saçlı,ela gözlü,163 boyunda ve 42 kilocuk kadar olan bi dişi hatunum.. Bu arada Hatun benim lakabımdır.. Ya arkadaşlarım hatun der yada kocabebek..:blushing: Sessizliği,sakinliği ve huzuru seven bir yapıya sahibim.. En sevmediğim şeyler ısrar ve benimle inatlaşılması oldukça keçiyimdir.. Yemek yemeğe çok düşkünüm.. Nasılsa kiloda almıyorum o yüzden önüme geleni afiyetle yiyorum:001_rolleyes:Rujlara,ojelere,ayakkabılara,mini eteklere,elbiselere,çantalara ve aklına gelebilecek bütün süslü şeylere öok fazla zaafım var..:blushing: Özümde biraz hırçın bir insanım.. Tahammül edemediğim şeyler oldukça fazla bunların başını SAYGISIZLIK çekmekte sonra gereksiz boş konuşmalar gelmekte..Annemi çok seviyorum ki daha benden bunu sesli duymuş değildir ben pek sevgimide gösteremem içimden severim o iyi ve güçlü bir kadın.. Bide babacığım var o vefat etti ama hep benimle 5 yıldır yazılarımla kavuşuyorum ona birde rüyalarım.. Ah bu rüyalarda olmasa özlem gideremeyeceğiz zaten:blushing: O benim hayatımdaki çok farklı bir anlam..Özlendin.Sevimli ve içten biriyimdir sevdiğimi severim ama bide kıl olduysam of kaçsın benden.. O huyumda kötüdür.. Çok samimi arkadaşım azdır 3 4 tane gerisi eğlence arkadaşlarımdır.. Hepsi beni sever ve sayarlar aynı şekilde duygularımız karşılıklı:001_rolleyes:Fotoğrafa karşı küçüklüğümden beri zaafım var ve artık benimde bir makinam var:001_rolleyes:annem sağolsun:001_rolleyes:En az bi fotomodel kadar çok fotoğrafım var düşkünlük bu olsa gerek:blushing:Hayatta isteyipte yapmadığım ya da yaşamayamadığım çok az şey var içimde uhdelerle büyümedim bu yüzden şanslı bir çocuktum.Dağ,bayır,orman,çiçek,çamur ve hayvanları çok seviyorum.. Hayattaki en samimi varlıklar benim için.. Sonra alkolüde çok severim.. Hele ki sarhoş olmak müthiş bir duygu:blushing: Şarkı söylemek içinden her geleni haykırabilmek güzel şeyler.. Duygusal bir yapıya sahibim... Aşık oldum mu onu yaşamak isterim kuru kuruya aşklar bana göre hiç olmadı. Hem çılgın hem eğlenceli aşkta herşeyden bol bol olmalı ki tadı tuzu olsun.. Gezip tozmayıda çok severim ki çok geziyorum zaten.. Yeni yerler görmek yeni insanlar tanımak hoşuma gidiyor.. Sanalı herkes eğlence görüyor.. Kapattıkmı pc'i bitiyor diyor ama benim sanaldan tanıştığım hayatımda büyük yere sahip olan çok kıymetli arkadaşlarımda mevcut.. O yüzden önyargılı değilim bu konuda da..
Ayh çenem düştü bazen böyle bıcır bıcır konuşabiliyorum..
Uğur geldi aklıma ''Ömür törpüsü'' derdi bana..
Kendimi şuan öyle hissettim.
Umutlu yaşayın gençler:001_rolleyes: