Madem eksik var bende adaylığımı koyuyorum

Aktuğ

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaslar az önce cehennem arkadasımın konusunda esmer bacım söyledi aka ve ben yetişemiyoruz diye.ee madem öyle bende adaylığımı koyayım dedim.
Mayıs 2006 dan beri aktif olarak HH ailesindeyim.beni bilenler açtığım konuların ve yazdığım mesajlaın % 90 ının geyik-mizah da ( özellikler resim-karikatür bölümü ) bilirler.eee bisürü teşekkür aldığıma görede demekki konularım sizler tarafından seviliyor.Faydalı olacağıma inanıyorum.
Ewet simdi yorumlarınızı bekliorum.

Hackhell'ın sömürülmesine HAYIR :mad:

Neden olmasın +1

simdi diğer arkadasın adaylıı sonuclanmadan senin konu acman yanlıs oldu dicektim ama madem ihtiyac varmıs o zaman hakeden birisinin alması doğru olandır ki seninde o forum ve alt forumlarda 89 paylasımın var ve bu da zamana yayılmıs diğer arkadas gibi son 1 ay içerisinde yoğunlaşmamıssın online ında yüksek bize de + vermek düsüo biz yol kesmioruz hakedenin her zaman deteklemisizdir :sigara:

Adalet Asalet Gerektirir ...

chief yine incelemiş hemen bizden önce =)
o bölüme kafam estiiinde girerim ama senin aklımda kalan paylaşımların war dier arkadaşa göre.
belki onun hemen sonrası konu acman hoş olmayabilir özel olarak izin istemediysen biraz ama hakeden kazansın oyların HAKEDENLERE gitmesi dileklerimle
dier arkadaşa göre daha iii oldugun icin ve bölüm modları tarafından gerek var denmesi üzerine +1 olmasına ragmen biraz daha gayret yinede ;)

chief kitap yazsaydın :goz:

bence zamana ihtiyacın var, diğer başlığa da aynı görüşü yazmıştım

Henüz Erqen Biraz Daha Zamana
İhtiyacın Var...

paylaşımların güzel ama biraz daha zamana ihtiyacın var bence

yazdıklarıomın yanlış anlaşılmasını istemiyorum.diğer arkadasa karsı içbir önyargım yok.sadece bölüm modlarının diğer konuda ihtiyacımız war demeleri üzerine böle bi karar aldım.
saygılar

Hackhell'ın sömürülmesine HAYIR :mad:

react0r' Alıntı:
chief kitap yazsaydın :goz:

bence zamana ihtiyacın var, diğer başlığa da aynı görüşü yazmıştım

FoFeR' Alıntı:
Henüz Erqen Biraz Daha Zamana
İhtiyacın Var...

FLeTCh®' Alıntı:
paylaşımların güzel ama biraz daha zamana ihtiyacın var bence

umarım aktuğ arkadaşımız için doğru karar vermişsinizdir

işinize karışmak gibi olmasın ama
kayıt tarihi, paylaşımları aldığı ve ettiği teşekkürler
hadime değil ama yeterince fazla
i134112_icon12.gif
i134114_icon14.gif

Eğer mod alımı sadece ihtiyaç üzerine yapılsaydı şuan hiç modu bulunmayan birçok bölüm olmazdı HH'de.

Orda 2 mod varsa bu acil ihtiyaç yok demektir.

Ama cehennem kadar senin de buraya konu açma hakkın var .

Sadece bunu belirtmek istedim.

herkes zaman demiş bende haddim olmayarak zamana ihtiyacın olduğun kanısındayım...

hh da tek takıldığım bölümdür geyik.
diğer arkadaslar değişik yorumlar yapmışlar.ii veya kötü ama ben senin için uygundur derim.çünkü paylaşımlarını hep geyiğe yapıyosun orada belli bi birikimin war,gününün büyük kısmını o bölümde harcıyosun
++++++

paylaşımların güzel ve dikkatlisin +++

Yazdıqı Mesaj Saıyısı :

1 den 25´e kadar. Toplam 500 Sayfa bulundu
Arama işlemi 0,25 sn sürmüştür. Arama: tarafından yazılan mesajlar: Aktuğ ; Forum: Geyik & Mizah & Eğlence ve Alt Forumlar

Actıqı Konu Sayısı :

1 den 25´e kadar. Toplam 89 Sayfa bulundu
Arama işlemi 0,09 sn sürmüştür. Arama: tarafından başlatılan konuları: Aktuğ ; Forum: Geyik & Mizah & Eğlence ve Alt Forumlar

Daha Ne oLsun +1 ..

Geri