Madess mı KnowN mu :P

qweqqq

New member
Reaction score
0
Öncelikle Arkadaşlar Kimse Yanlış Anlamasın Bu İki Modumuzda Görevlerini Gayet İyi Yapan Başarılı Modlarımızdır Sadece Bu İşi Biraz Geyiğe Dökelim !!!

Madness Abi İle KnowN Arasındaki Ezili Rekabet Media Dünyasına Düştü :)

Haber Başlıkları;

-Kanal D

Hackhell Yönetiminde Şok Gelişme KnowN un Madness ın Yerini Almaya Başlandığı Haberleri Ağızlarda Dolaşmaya Başladı

İşte Kanal D Haber İnternet Sitesi Tam Bununla İlgili Anket Yapıyor Sizce En Çok Konu Kapatan Kim Madness mı KnowN mu İnternet Sitemize Girin Sizde Oy Kullanın :durdurun

Paparazi;

Evet Paparazi Ekibi Olarak Hackhell'in Geridönüşüm Kutusuna Girip Resim Çekmeyi Başardık

İşte O Resimler

kbav6g.jpg

ok8m4l.jpg

Bu Resimlere Göre KnowN un Madness ı Geçtiği Açıkca Belli Oluyor :clap

PcNet(Dergi)

Türkiyenin En Büyük Paylaşım Platformu Olan Hackhell Bu Aralar Sık Konuşulan Bir Tartışma İçinde KnowN İle Madness ın Konu Kapatma Yarışı Tüm Türkiye'yi Kasıp Kavuruyor İşte Bizde Bu Tartışmalara Çözüm Getirecek Bir Program Yazdık Ekimizden Alabilirsiniz

:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD:hhmanD

Tabi ki KnowN. Özgür abi idolümsün :durdurun

THe LoRD oF THe CLoseR Diye Degiştirim ßen Rütßemi :hhmanD

ßiri ßeni Kötü Durdurcak ama N zaman ßakaLim :durdurun

töbe allahımmmm:hhmanD:hhmanD:hhmanD

psiko modlar huhh:hhaşık:hhdil

Known bu aralar Orayı Mesken tuttu vaLLa babası versın verılmıs Programı kapatır kesın :Dbabasını Tanımaz ..Madness te Son zamanLarda Tık yok ama Onunda Mazısını bılıyoruz. =) Bence Gerı donusum Kutusu Muhtar AdayıLıgı oLsun Known iLe Madness Arasında Kazanan Oranın Muhtarı oLsun : D

tabii ki madness :) sağolsun açtığım konuyu 2007 yılından bulup yüzüme çapmışlığı var :D
kimse onun eline su dökemez :hhdil :hhmanD

Known diyenleri esefle kınıyorum :angry

Zaten known hakkında birsürü şikayet konusu açılıyor.. Bence derhal bu şikayetlerin önüne geçilmesi için Known'un görevi alınması ve sınırsız olarak banlanması gerekiyor. :hadiordan

Böylelikle ben tek başıma kalırım diye düşünüyorum....:hhsigara

:hhmanD Hemen ßaNLayın KnowN'u :R

KesinLikLe Madness Tartışmasız =)
One Minutes oLmaz One Minutes
KnowN Benim İçin Bitmiştir. :hhmanD

Konu kapatmayı - açmayı felan bilmem ama Madness' ı tek geçerim: adamlığıyla ve de fikirleriyle...
Known seni tanımıyorum, ama eminim ki sen de iyi bir arkadaşsındır, kusura kalma.

~SiLenT ScЯeaM~;4026556' Alıntı:
KesinLikLe Madness Tartışmasız =)
One Minutes oLmaz One Minutes
KnowN Benim İçin Bitmiştir. :hhmanD

TanıyamaDIM :hhmanD

Kusura ßakILacak ßişey Yok arkadaŞLar Sadece Geyik ;) Keşke Düzgün KonuLar AçSaLarda Konu Kapatmasam..

Geri