MaHKuM KaÇTı , JaNDaRMa KoVaLaDı

Leke

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
5209023.jpg

Jandarma esas duruşa geçti, mahkum kaçtı

ADANA’nın Kozan İlçesi’nde cinayetten mahkum 52 yaşındaki İbrahim Şahin, kendisini adliyeden çıkaran jandarmanın, karşıdaki hükümet konağında düzenlenen törende saygı duruşu anonsunu duyunca esas duruşa geçmesini fırsat bilerek kaçmaya çalıştı. Yaklaşık 100 metre kaçan mahkum yakalandı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi’ndeki adliye binası önünde sabah saatlerinde meydana geldi. Kozan’a bağlı Hacıbeyli Beldesi’nde işlediği cinayet nedeniyle adliyeye sevk edilen 2 çocuk babası İbrahim Şahin, çıkarıldığı mahkemece 10 yıl hapse mahkum oldu. Şahin, henüz kelepçe takılmadan iki jandarma tarafından cezaevine götürülmek için çıkarıldığı sırada adliyenin karşısında bulunan Kaymakamlık binası önünde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü kutlamalarında saygı duruşu anonsu yapıldı.

Bu sırada mahkumu götüren askerler de esas duruşa geçti. Bunu fırsat bilen mahkum Şahin kaçmaya başladı. Yaklaşık 100 metre kaçan İbrahim Şahin, jandarma tarafından yakalandı. Etkisiz hale getirilen mahkum elleri kelepçelenerek cezaevine götürülmek üzere araca bindirildi. Törene katılan 500 kişi, saygı duruşlarını bozmadan olayı izledi. Şahin daha sonra cezaevine gönderildi.

KayNAK

ReSiMLeR

:hhmanD

TiRaJiKomik diye buna deniyor herhalde .

Askerler kendilerini yakacaklarmış nerdeyse .
Ama askerler Şanslı
:durdurun

Hücum yelekleri bile yok baya şaşırdım . Nasıl bir komutanları varsa sadece silahı alıpmı çıkmışlar ne yapmışlar ?
Araçlarındadır büyük ihtimalle ama Bir askerin ne Durumda olursa olsun Hücum yeleklerinin üstünde olması gerekir .

Neyse askerler ucuz yırtmış diyerek konuyu bağlıyorum .

Geri