Mail Hackingte Guzel Bir Windows Acigi

applet_king

New member
Reaction score
0
arkadaslar verecegim sey daha once verilmiş olabilir.ama yeni baslayanlar için guzel bir kaynak olacak. bu acık ozellikle internet kafelerde işe yarıyor.hazırladıgınız herhangi bir fake maili masaustune yerleştirdiginiz zaman bazı adamlar onu gormeyebiliyor.gidiyor browser ı acıyor.oradan nereye gitmek istiyorsa gidiyoor.ama anlatacagım bu acıkla onların bu hamlelerini de altetmiş oluyrsunuz..dediğim yontem win98/xp de işe yarıyor.

şimdi..hazırladıgımız fake maili masaustune www.fakeneyse.com.htm olarak kaydediyoruz.sonra dosyaya sag tıklıyoruz.ozelliklerden dosya tipini GİZLİ yapıyoruz..
sonra bilgisayarım-->c:--->>araclar-->klasor scenekleri--->>gorunum e gidip GİZLİ DOSYA VE KLASORLERİ GOSTERME secenegini işaretliyoruz. uygula tamam dedikten sonra masaustune gelip yenile diyoruz.

ornek: hotmailin fake ini hazırladınız bunu masaustune www.hotmail.com.htm olarak kaydedin.sonra dediğim adımları uygulayın. adam browser egidip www.hotmail.com u yazıp enterlayınca boom! sizin fake cıkıyor.tabi eger cok profosyenel değilse browser nereye gitmiş ona da bakmıyor.ve fake i yiyor.

kolay gele..
-----------------------------
İnandıgın gibi yasamazsan;
İnandıkları gibi YASATIRLAR !!!

tşk edrım ama ben daha degıık bır sey dusunuyorum sence normal browse yı kaldırıp yerıne bızım fake maıl klasör seklını explorer seklıne sokup ta masaustune koysak daha kolay olmazmı yada ıse yararmı sence :clap: :)

HuS_MaN' Alıntı:
tşk edrım ama ben daha degıık bır sey dusunuyorum sence normal browse yı kaldırıp yerıne bızım fake maıl klasör seklını explorer seklıne sokup ta masaustune koysak daha kolay olmazmı yada ıse yararmı sence :clap: :)

eft oluo,fake i html dosyası olarak kaydedip simgesini internet explorer in simgesi yapıosun,soora gelsin şifreler:D ama applet_king arkadaşımızın verdiği daa ii bi taktık:cool:

ehuehue yöntem güzeldee önce deepfreezeii deaktiff etmen llazımm yoksa yapığın işlem resete kadar dayanır sonraa 3+1ni alırısn çalıştığım cafeden biliomm:)

Geri