Mailleri Okuyamıyorum Yardım Ltf !

1sc0rp!tX

Altın Üye
Reaction score
0

Maillerimi açamıyorum tam 1 aydır bu sorun war ancak az sırf 1-2 mail okumak zorunda olduğumu ve bunları okumak için internet cafeye kadar gitmek zorunda olduğumu farkettim ve bu sorunu çözmek için bilen arkadaşlar yardım almaya karar verdim...Herhangi bir mailin üzerine tıkladığım vakit sol alt köşede "YÜKLENİYOR" yazısı ancak saniyeler,dakikalar,hatta saatler geçmesine rağmen mail açılmıyor ve ben o mailin içeriğinden mahrum kalıyorum...

Ana soru şu : Sorun nerde ?
Java mı ? Hayır Java en son sürümüyle yüklü

Başka bir tarayıcıda giriş yapmayı denediniz mi ?
Evet,Mozilla,İnternet Explorer,Opera denendi ama hiçbirinde işe yaramadı ?

Evet Arkadaşlar sorun nerde acaba ?

Sistemin Windows 7 mi kardeş ayrıca modemin firewall ayarlarını bi kontrol et. Engel falan varmı diye.

hocam sende olur mu bilmem ama benimde buna benzer sorunum vardı google chorme sorunsuzca açtı...

bi dene istersen...

veya hocam antivirüsü durdur ve tüm spywareleri kapat öyle dene bi istersen

Onu da denedim olmadı...

Kaspersky İnternet Security Son sürümünü kullanıyorum key 2011 e kadar Güncel...gerisini sen tahmin et...

Sistemin Windows 7 mi kardeş ayrıca modemin firewall ayarlarını bi kontrol et. Engel falan varmı diye.

Hayır Windows Xp Sp2 kullanıyorum...modemin ayarlarına giriş yapamıyorum çünkü şifreyi ne yazık ki unuttum...Ordan olacağını sanmıyorum çünkü daha önce yoktu böyle birşey...

Bana sorarsan firewall ayarlarından diyorum.

Sen modemi resetle bence. Şifre tabiki fabrika çıkışı olur. Sonra yeni ayarlarla bir daha dene.

bu tarz olaylarda yukleniyor.... gibi tıkanmalarda yeni bi sekme acıp yanına yeni bi siteye girmeye calısırım ve her ikiside acılır bi dene derim ama cözum bu deildir belkide :S

Bana sorarsan firewall ayarlarından diyorum.

Sen modemi resetle bence. Şifre tabiki fabrika çıkışı olur. Sonra yeni ayarlarla bir daha dene.

Ya çok meşakatli olur modem resetlemek...Bence ondan değil çünkü bu sorun yeni oldu artık ne yaptıysak...Ben modem ayarlarıyla falan 1 yıldır oynamamışım çünkü en son o zmn biliyordum şifreyi

Outlook Expressi denermisin birde.

Aynı......

Fatih dai yeni bi mail adresi al, bi de öyle dene :D

şimdi ben onu diyecektim. Fatih yeni bir hotmail aç ama live görünüme geçme. eski temada aç yani. ve bak bakalım mailleri okuyabilecek misin? sonra o hesapta live moda geç ve birde öyle mail okumayı dene. ama live moda geçtikten sonra logout yap ve tekrar login olup mail okumayı dene.

şimdi ben onu diyecektim. Fatih yeni bir hotmail aç ama live görünüme geçme. eski temada aç yani. ve bak bakalım mailleri okuyabilecek misin? sonra o hesapta live moda geç ve birde öyle mail okumayı dene. ama live moda geçtikten sonra logout yap ve tekrar login olup mail okumayı dene.

Yok dai olmadı...Yeni bir hesap açtım ardından klasik temaya geçmeyi çalışıyorum "Yükleniyor" yazısı aynı...Ne mail açabiliyorum ne de silebiliyorum...

Bu Programı Kullanmayı beceremedim..Gelen ve Giden Posta Sunucularına "hotmail.com" yazmıyacak mıyız ?

Kaspersky İnternet Security Son sürümünü kullanıyorum key 2011 e kadar Güncel...gerisini sen tahmin et...

Sen şimdi buran aldığn key lerin gerçktetende PC yi tam anlamıyla koruduğuna inanıyormusu

Koskca kaspersy bu keylerin clon olduğunu anlamayacacaksa onun programı zaten bir işe yaramaz

Sen şimdi buran aldığn key lerin gerçktetende PC yi tam anlamıyla koruduğuna inanıyormusu

Koskca kaspersy bu keylerin clon olduğunu anlamayacacaksa onun programı zaten bir işe yaramaz

zaten Kaspersky clon olduğunu gördüğü anda karalisteye alıyor keyi...Yani senin dediğin şey gerçek dışı birşey...Madem öyle clon key diye neden her hafta key karalisteye giriyor ve ben başka bir tane buluyorum ?? Eğer key senin dediğin gibi clon ise kaspersky hiç karalisteye almaz ve bizim pc nin ocağına incir ağacı diker...

Geri