Makina Mühendisliği Döküman Arşivi

kardeşim oncelikle teşekkürler ama linklerin hepsi ne yakını olmus ..... eger buralardaysan hotfile a up edebilirmisin hot pre temin edebilirim bu iş için

Hocam bu ASM metals handbook 'u indirmek istiyorum. Yüklenmiş olan rapid linkleri ölü çekilmiyor. Eğer düzgün bir yere yüklenebilirse oranın bir aylık üyeliğini satın alıp benim tiftik hızındaki internet bağlantım ile çekeceğim. Şimdiden ilgi ve alaka için teşekkür ederim.

Hocam bu ASM metals handbook 'u indirmek istiyorum. Yüklenmiş olan rapid linkleri ölü çekilmiyor. Eğer düzgün bir yere yüklenebilirse oranın bir aylık üyeliğini satın alıp benim tiftik hızındaki internet bağlantım ile çekeceğim. Şimdiden ilgi ve alaka için teşekkür ederim.

pm den bana ulaş.

bilgilerini bizimle paylaştığın için sana ve site çalışanlarına bu olanağı sağladığı için çok teşekkür ederim yalnız bilgileri indirmek mümkün olmuyor yüklenen sitede boş gözüküyor

Arkadaşlar siteye iki seneden beri uğrayamıyordum. Tıklamalardan gördüğüm kadarıyla bu paylaşıma bayağı rağbet var. En kısa zamanda burdakileri güncellemekle beraber daha fazlasını da paylaşacam.

İlginize teşekkür ediyorum..

Geri