Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buradaki tüm fotoğraflardaki canlıların başrol oynadıkları, bana göre dünyanın en mükemmel belgeseli olan "MICRO COSMOS - ÇAYIRIN SAKİNLERİ" adlı filmi muhakkak izleyin. En hoşuma giden sahne, yağmurdan kaçan karıncalara makro zoomlar ile çok yakın kayıt yapıldığı anda ortaya çıkan ben diyeyim çok güzel, siz deyin yürekleri yakan görüntüler. Bir grup Fransız fotoğrafçısı, üç yılını, karıncalar, arılar, tırtıllar, kelebekler, salyangozlar ve örümceklerin hayatını gözlemleyerek geçirir. Sonuçta, doğanın ritmini büyüleyici bir güzellikle sergiliyor… Bir karıncayı, bir böceği incitmemek için daha dikkatli olunması amaç edinen bir belgesel. Altta linkini de verdim, muhakkak vakit ayırın. Ama en güzeli, bulabilirseniz DVD' sini alıp surround izleyin. Ben böcekleri sevmem diyen bir çok kişi, bu belgeselden sonra fikrini değiştirecek...SAYGILAR.