Maldonado: Adımı temize çıkarttım

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Maldonado: Adımı temize çıkarttım
pastor-maldonado-ispanya-gp-kokpit.jpg

Pastor Maldonado, yarışı mekanik arıza nedeniyle tamamlayamamasına rağmen ön sıralardan başladığında temiz bir yarış çıkarabildiğini ispatladığı için memnun olduğunu söyledi.

Yarışa ilk çizgiden başlayan Maldonado, güvenlik aracı zamanlamasıyla biraz geri düşse de hidrolik arızası nedeniyle yarış dışı kalana kadar podyuma gidebilecek bir performans sergiliyordu.

Monako Valencia, İngiltere ve Macaristan'da yaptığı kazaların ardından çıkardığı bu temiz yarışın, ismi üzerindeki şüpheleri giderdiğini düşündüğünü açıklayan Venezuela'lı pilot, bundan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

"Dürüst olmak gerekirse nedenini açıklayamadığım kazalar yaşadığımda gerçekten çok kötü zaman geçiriyorum. Sanırım herkese temiz yarışıp rekabetçi olabileceğimi gösterdim. Hayal kırıklığı yaratan bir yarıştı ancak yarışın başından itibaren sergilediğimiz hızdan memnunum."

Maldonado, Williams'ın mevcut hızını koruması takdirde son altı yarışta önemli sonuçlara imza atabileceğini de sözlerine ekledi.

"Potansiyelimiz yüksek. Belki gridin en hızlı arabasına sahip değilz ama gelişmek için her yolu deniyoruz. Singapur'da podyum için büyük bir şans yakaladık ancak ne yazık ki olmadı. Motor sporları böyledir bazen olur, bazen olmaz."

"Kötü bir an yaşadık ancak ileriye bakıyoruz. Hala bunun üstesinden gelebilecek çok yarış var. Sakin kalmak çok önemli."

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    12.8 KB · Görüntüleme: 17
Geri