Maldonadoya talip var !!

DeviLHornS

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
Fenerbahçe’nin Şilili oyuncusu Maldonado, Brezilya Ligi takımlarından Palmeiras’a veriliyor.
Milliyet'in haberine göre devre arasında bu oyuncuyu satmak için büyük çaba harcayan sarı-lacivertli yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Maldonado’yu uygun bir bedel karşılığı Palmeiras’a satmayı kararlaştırdı.

Palmeiras’ın hocası Lüksemburgo’nun damadı olan Şilili oyuncu için kulüplerin anlaşmaya vardığı bildirildi.

Sonunda kurtuluyoruz...

sonunda hadi hayırlı olsun :D

boyle oyunucu nasıl satılır :D:D:D: adam kalabalıgı yapıyorr fenerin guiza dan sonra en buyuk silahı :D:D:D:

bence gitmez..fenerbahçede yata yata para kazanıyor..

en sonnda kurtulduk =)

Kaynak ekLeyip pm atarsan
konun acıLacak buda son uyarı. . .
Bidahakine kapatmam silerim konunu. . .

Maldonadoya talip var !!!

Fenerbahçe’nin Şilili oyuncusu Maldonado, Brezilya Ligi takımlarından Palmeiras’a veriliyor.
Milliyet'in haberine göre devre arasında bu oyuncuyu satmak için büyük çaba harcayan sarı-lacivertli yönetim, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Maldonado’yu uygun bir bedel karşılığı Palmeiras’a satmayı kararlaştırdı.

Palmeiras’ın hocası Lüksemburgo’nun damadı olan Şilili oyuncu için kulüplerin anlaşmaya vardığı bildirildi.
(Milliyet)

konuLar birLeştiriLdi. . .

kusruma bakma acemıyız :D urastırdım bosuna senı

geLdiğinde büyük umutLar vardı ve baLon gibi şişip bi anda patLadı ama bence adam 'basit top' oynuyor 'kötü top' değiL..

Top ayağımdan çıksında ne oLursa oLsun tarzında bir yapısı var sahada.
---
Bedavaya gönderin ;)

Aman gıtsın yaw kurtulamadık nerden aldılar bu adamı

Geri