MaLum-kişi...günlük aylık yıllık...

MaLum-kişi

Hbeşer-i KamilH
Reaction score
0
bugün diye klasik başlayacağım her sabah olduğu gibi uyandım saat 10 kahvaltı etmeye çalıştım sabahları kahvaltı edemem genelde aklımda biri var ama unutamadığım

stop

biyoloji hocam ortalamamı aşa çekmiş ona küfrettim sinirlenip sınıfta kalıyorum galiba kurula girecem 1 not verse sınıfı gececem 1 dusen dersimi 0 a çekmiş neyse hayat güzel daha öncede sınıfta kaldım 1 kere

stop

pc yi açtım hackhelle girdim ve deli gibi mesaj yazdım konuları okuyup

stop

nasılmıyım sıradan monoton artmayan yada azalmayan dizi gibi standart

ve ve bugün sınıfta kalmadığımı öğrendim kimya öğretmenim 2 düşürmüş Allah razı olsun kendisinden sınıfı geçiyorum mutluyum mutlusunuz mutlular günü mutlu kapatmak güzel

bu arada konuma mesaj yazmazsanız sevinirim teşekkürler ...

bugün kısa ve öz birisi bana sahip ama o bunun farkında yada değil gördüm yine uzaktan baktım geçtim ve şimdi hatırlamıyordur bile beni gördüğünü olsun önemi yok değer vermek karşılıklı olacak bir şey değil ama sadece ona uzaktan bakmakta yetiyor desemde yetmediği anlar daha çok olmayan neydi ''Hayatın anlamsızlığını zamanla anlamlandıran leke'm ''...

pc başında HH deyim
zaman geçmesini bekliyorum
dershaneye gidecem
akşam dışarı çıkar gezerim
hava yağmurlu am napalım
belki görürüm hadi inş :)

oy kullandım eve geldim HH deyim gene :) özel ders dershane takılacağız akşama kadar gezerim yine sınava az kaldı ama yeter artık unutamıyorum ulan işte 'hayatın anlamsızlığını zamanla anlamlandıran lekem'

uzun zaman oldu HH de olalı

vakitin geçmek bilmediği zamanlarındayım yine napalım buna şükür yaşamak kime göre umuttur ve kaybolmasın isterya insan işte ona sırtım kadar uzağım bu dünyada

bana küsen bir kankam vardı onla barış sağladık günün önemili olayı buydu yeter başka kayda deer bir şey yok hayatın anlamsızlığını zamanla anlamalandıran leke'm

hep yalnızlık var sonunda yalnızlık ömür boyu ... sırtıma yakın olamadım hiçbir zaman e tabi onada uzak herşey artık bana gün gelecek pişman olacam oluyorum galiba ne vardırda söylemedim zamanında herşey zamanında güzel ösym sınav yerime baktım HH de konulara göz attım ders filan sınav günü geldi ee ne mutlu bana okulda bitti mutlu olmak için bir çok nedenim varken bir tek dert içimi kararttı ):

hayat rutin monoton okul bitti sınavlar var önümüze bakacaz unutamam unuturum sansamda kısa ve öz bugün çarşıya giderim belki görürüm birilerini diye ): ama gene elim boş dönecem bilirim yaşamak umutturya 'Hayatın anlamsızlığını zamanla anlamlandıran leke'm

sevmekte bir ana ait ve yakalayınca bırakmayın ğişmanlık kötü bugün telekomucuları bekledık gelmedıler 6 saat boyunca her zamankı gıb parka gıttık şarap aldık içtik gece sigara filan arkadaş gözüme biber gazı sıktı ağlamaklı oldum

bugün çıktım sabah internet cafe sonra kırathane önünde az otudum sonra yine internet kafe sonra bar gıbı bı yere gıttım sonra cıktık pikniğine ha birde sevdiğim kız bırıyle cıkıyordu ılıskıyı facebuka tasımıs oh ne ıyı kankanlarla koptuk

azda olsa unuttum derdi kederi düğün sezonu açıldı ne ala hayde bakalım kolay gelsin dostlara

ösym sınavında yan sınıfımdaydı içim hoş oldu ama aldırmadım etkisindeyim hala uzun zaman oldu belki bir gün...

hayatın anlamsızlığını zamanla anlamlandıran leke'm

değer arıyorsan hayatta kendine bak önce.

hayatta sahip olmak isteyipte sahip olmadığımız her ne varsa bir kayıp değildir bir derstir almasını bilene ve her şerde bir hayır varsa onla olmuyorsa olmuyordur

sevdiğini elde edemiyorsan elde ettiğini sevmeye çalış demiş.

gün aynı parkta çekirdek çitledim gazoz sigara içemek ne kadar rahatlatıyorsa bir insanı okadar rahatladım sevgiye duyuguya aç değilim sadece yanımda olsun okadar.geriside olur zamanla değilmi herşey

hayatın anlamsızlığını zamanla allamlandıran leke'm

hayat hep aynı günlük kalkıyorum okulda bitti artık ooo tatilde bi yere gidecem para bulursam inşallah :D HH de zaman geçiyor zaten

kahvaltı
duş
sokakta gezmek
internet cafe
kitap okuma
dinlenme
tv izleme
gezmek
bunları yaptım aklımda tek bir düşünce var

hayatın anlamsızlığını zamanla anlamlandıran leke'm diyorum okadar oda yok göremiyorumya nese uzaktanda severmiş insan

hata yaptığımı yeni anlıyorum ama pişman değilim demekle içimdeki kaybolacaksa hata yapmadım uzun zaman oldu herşey elimdeydi neden hoyratça harçadım zamanı şimdi öyle düşünmek zorunda kaldım

gün:
kahvaltı
hackhell
cafe
gezmek
macera
akşam oturarak geçer evde :D

yorucu birgün değildi telekome gittik internet bağlanmıyor diye gene salladırlar sonra çıktık çaybahçesine gittik sıkıldım sonra çıktım başka kardeşlerimin yanına gittim orda takıldım çarşı turu yaptım nargile cafeye gittim tekrar sonra ev sonra internet cafe sonra parkta oturdum saat 00:00 da evdeydım yemek filan şimdi HH deyim

hayatın anlamsızlığını zamanla anlamlandıran leke'm yok ötesi son...

iş aramakla geçiyor zaman köye gideceğim büyük ihtimalle çalışmaya uzun zaman oldu görmeyeli özlüyor insan sevdiğini bizimkisi karşılıksız sevgi... olsun bir gün sever belki....

hayatta neye değer veriyorsan senden bir adım daha uzağa gidiyor yada sana öyle geliyor bazen bir kelime bir bakış yetiyor yakınlaşmaya bazense nafile bütün çabalarsa

sadece seviyorum okadar uzaklık yakınlık fark etmiyor sevgimde azalma yada çoğalma olmuyorbana göre sevginin azı çoğu yoktur da ondan hayatta

Geri