Marka pc'de kasa açılırsa garanti dışı mı oluyor?

crixallis

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar babam kardeşime bilgisayar almış crea marka ben bu bilgisayarı açıp hdd'sini alıp benim eski hdd ile değişmeyi düşünüyorum yeni olanın boyutu daha büyük.Açtığım taktirde garanti dışı kalır mı?Alınan bilgisayarı kendime almaya kalksam eski bilgisayardaki hdd'leri takmak için bile servise mi götürmem gerekir yani çok saçma geldi bana!

evet size taahhüt edilen donanımın dışında pc'ye başka donanım takmak pc'nin garantisini devre dışı bırakır

lucian arkadaşımızında dediği gibi Marka bilgisayarlarda aynı Laptop gibi bütün kabul ediliyor vede donanım değişikleri için servise göndermen gerekiyor.
Toplama bilgisayarlarda her parçanın ayrı garantisi vardır yani parça parça garantilidir.
Seninde Faturanın üzerinde tüm parçaların faturası varsa parçalar garantilidir. ama bir bütün olarak marka ve model adına fatura kesildiyse değişiklik yapamazsın...

Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.Ben bu faturayı parça bazında düzenletemezmiyim sonradan da olsa:(

Malesef o konuda sana yardımcı olacaklarını sanmıyorum.
çünkü sen pc yi model olarak aldın. Model olarak aldığın için 2 yıl boyunca kendin donanım değiştiremezsin.

Peki sağolun napalım hiçbir işime yaramaz bilgisayar desene:( Belki garanti bittikten sonra hala yükseltmeye gitmemişsem o zaman değişiirim kardeşimle artık

Geri