masa üstü kısayol sorunu???

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar işletim sistemim xp sp3 orjinal (yani modifiye xp değil) xp kullanıyorum bilgisayarı her açtığımda veya bir programla bir iş yaptığımda masa üstü program kısa yolları resimdeki gibi olup birkaç saniyede yavaş yavaş normal görünümlerine dönüyor.Nedir bu problem çözemedim arkadaşlara soruyorum kimsede böyle bir sorun olmuyormuş bundan önce perfec xp kullanıyordum onda böyle bir problem olmuyordu neden oluyor bir fikri olan veya başına gelmiş olan varmı arkadaşlar.
2a5dtu9.jpg

böyle sorunum olmadi lakin kullandiginiz sürücülerinizden masa üzerini düzenleyen servis kendini otomatik yenileyemeyebilir veya yenileme reaksiyonu tahrip olmus böylesi sorunlar kayit defteri ayarlarindaki degisiklik sonucunda eger baska programlar kullaniyorsaniz!
veya sistemi kasan solucanvs bulasmiS olabilir,
windows XP cd ile isletim sisteminizi geri bir tarihe alip denedinizmi ?yine Ayni sekilde devam ediyorsa sistem temizleme araclarinizi kaldirip( tune-Up vs,,= öncelikle antivir Boot scann yapin,,SHELL dosyalariniz bozulmus olabilir sistemi yeniden bastan yedekleyip kurmaniz gerekebilir, kolay gelsin hayirli forumlar,

arkadaşım böle bir sorunum oldu şahsen makina açılışlarından oyundan çıktıktan sora gosterdiğin gibi logoya donüşüyodu bütü dosyalarım aradım aradım bulamadım format çektim çünkü gercekten makinam çok yavaslamıstı 5 6 aydırdır format çekmemiştim..formattan sora düzeldi...

Geri