Masa üstünü eski haline getiremiyorum!

Conquerer1980

New member
Reaction score
0
Öncelikle Mrb,
Masa üstünde nasıl olduğunu anlayamadığım bi şekilde sol tarafta aşağıdaki gibi bi sütun oluştu. sistemi geri yüklemeyi de denedim bi işe yaramadı. Format atmam gerektiğini söylediler bana iyi bi fikir gibi gelmedi. Siz neyi önerirsiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Klasör görevleri
-Yeni klasör oluştur
- Bu klasörü paylaş

Diğer yerler
- Belgelerim
- Paylaşılan belgeler
- Ağ bağlantılarım
Ayrıntılar
- Masa üstü

walla bişi anlamadım arkdas ama resim felan koyarsan daha anlasılır olcaktır..

mustafakox' Alıntı:
walla bişi anlamadım arkdas ama resim felan koyarsan daha anlasılır olcaktır..

haklısın masaüstü resmini çektim fakat buraya nasıl ekleyeceğimi bilmediğim için yollayamıyorum :(

kardeş bilgisayarım a çift tıkla araçlar>klasor seçenekleri>genel sekmesinde windows klasik klasörlerini kullanı seç hallolacaktır bu kadar basit formata felan gerek yok ve sistem geri yükleme ile düzelmez masaüstü ayarların kolay gelsin olmazsa haber ver çaresine bakalım

muratyilma' Alıntı:
kardeş bilgisayarım a çift tıkla araçlar>klasor seçenekleri>genel sekmesinde windows klasik klasörlerini kullanı seç hallolacaktır bu kadar basit formata felan gerek yok ve sistem geri yükleme ile düzelmez masaüstü ayarların kolay gelsin olmazsa haber ver çaresine bakalım

Yok abi düzelmedi, belkide ben sorunu tam olarak anlatamıyorumdur. Ama yine de teşekkürler..

windows gezgininden kopyala masa üstüne adını düzelt tamam çalışır ama dolup boşalmasını simgeden takip edmezsiz çünkü çalışmaz.... kısa bi çözüm ama idare eder. Allaha emanet ol..

Kendine başka bir isimle yeni bir kullanıcı hesabı yarat düzelecek bak göreceksin..

başlat menusunun yanındaki cubuğun uzerinde sağ tıkla araç çubuklarına gel orada göreceksin klasor isimlerini istemediklerini kaldır duzelecektir arkadasım

valla resim olsa daha iyi yardımcı olurduk
ama bana araç çubuğu gibi geldi
o sütunu tut genişlet biraz sağ tıkla araç çubuğunu kapat de

sorunun bu değilse de şu linkten siteye resim eklemeyi öğren resim koy
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=220199
o zaman yardımcı oluruz sana

Geri