masa oyunları scripti

taros84

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bir online masa oyunları scripti arıyorum ve bir türlü bulamadım bana yardımcı olacak biri yokmu reklam yapıyor sanmayın ama ganyum oyun sitesi var ona benzer bir script bulabileceğim bir adres varsa lütfen paylaşın şimdiden teşekürler
kendi cabalarımla bir oyun scripti yaptım ama eniyiler koruma bölümü felan baya zorve tam olarak php yazılım bilmediğimden acıklarım oluyor ama hazır portalda deyişiklik yapmak daha mantıklı bu yüzden arayış içine girdim simdiden teşekürler herkeze ilgilenen ve ilgilenmeyen arkadaşlara allaha emanet olun...

arkadaşlar ben bir online masa oyunları scripti arıyorum ve bir türlü bulamadım bana yardımcı olacak biri yokmu reklam yapıyor sanmayın ama ganyum oyun sitesi var ona benzer bir script bulabileceğim bir adres varsa lütfen paylaşın şimdiden teşekürler
kendi cabalarımla bir oyun scripti yaptım ama eniyiler koruma bölümü felan baya zorve tam olarak php yazılım bilmediğimden acıklarım oluyor ama hazır portalda deyişiklik yapmak daha mantıklı bu yüzden arayış içine girdim simdiden teşekürler herkeze ilgilenen ve ilgilenmeyen arkadaşlara allaha emanet olun...

Taros arkadaşım hele sen şu yaptığın scripti masa oyunları için olanı buraya koy ben çok iyi anlarım php den ben sana onu istediğin gibi düzenliyim hatta editleyeyim :=)))

Aslında diyeceğim sen ne öle bi scrip yazabilirsin nede birilerine kolay kolay yazdırabilirsin paşa paşa scriptin parasını öder alabilirsin arkadaşım yok illa ben olmayan php bilgimle yazıyorum diosan gel vallahi ellerinden öpim senin arkadaşım.
Scriptin ise bildiğim kadarı ile piyasadaki fiyatları 1000 dolarlardan başlıyor 10000 dolarlara kadar yükselebiliyor tabiki fiyat scriptin içeriğine göre yükselebiliyor arkadaşım boşuna arama yane bulamazsın.

Geri