Maskeli Beşler Kıbrıs (2007) Komediye Devam

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
35940.jpg

Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler, şanssız geçirdiği dönemlerden sonra suç işlememeye tövbe etmiş ticaretle uğraşmaktadır. Ancak suç dünyasının önemli isimlerinden Rocky Selim (Mehmet Ali Erbil) kendilerine reddedilmesi güç bir teklifle gelir. Kıbrıs’ta bir kumarhaneyi soyacaklardır. Bir araya gelen ekip Kıbrıs’a hareket eder. Operasyon için yaptıkları planlar ve soygun çabaları çeteyi birbirinden komik süprizlerle karşı karşıya getirecektir.​

35953.jpg

35951.jpg

35948.jpg

35947.jpg

35943.jpg

35942.jpg

Vizyon tarihi:

10 Ocak 2008
Yönetmen:

Murat Aslan

Senaryo :

Murat Aslan

Tür:

Komedi

Yapım:

Türkiye 2007 (Renkli)

Dil:

Türkçe

Yapımcı Firmalar:

Arzu Film & Fida Film

Dağıtıcı Firmalar:

United International Pictures (UIP)​

ќαcαη αѕiќ Yorumluyor​

Ma$keli beşler filminin tüm serilerini (maskeli beşler intikam peşinde ve maskeli beşler ırak) izledim ve harika dakikalar geçirdim.Onlarda beni gülmekten kırıp geçirdi.Kesinlikle bu filmede gidicem.Müthiş olduğuna inanıyorum.Mehmet Ali ERBİL in filmde oynaması filme çok büyük bir ARTI getirecektir.

buda süperdir safak sezer olunca tutuluyor yaw:D

çok güzel film olacağı kesin çünkü tüm serisi var maskeli beşlerin 10 ocağı iple çekiyorum

iştimada 'sen nasılsın kamil' diorya öldürüor beni bu adam
saolasın kardeş

çok seviyorum maskeli beşleri yaa çok saol bilgilendirdiğin için :)

buyuk ihtimalle ocean's twelve senaryosu gibi bir sey cıkacak (boş yani) bu gereksiz fiyasko fılm serisi igrenmiştik bir bu eksikti,muhtemelen bir sonrakı de maskeli beşler ırak olacaktır.

Kor-san is-teriz
Kor-san is-teriz
Hadi çıksın artık
Kor-san is-teriz
:durdurun

Nefret ettirene kadar yaparlar artık.

Ehehe 4 Gözle Bekliyorum Bunları İzlerken Donuma Kaçırıyorum =)

süper film yaF hele şafak sezer ile peker açıkalın :D onların oynadıqı film izlenmezmi yaF

super........................

Maskeli Beşler Kıbrıs.Super bir komedi

evet vallaha şfak sezer olunca tamam.mehmet ali erbilde yok muydu acaba? arkadaşlar

pardon ilk foto geç açılınca fark edemedim.gördüm

Geri