Masonlar nasıl TSK'nın içine kadar sızabiliyor ?

icemen

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
masonlar-nasil-tsk-nin-icine-kadar-sizabiliyor.jpg

Derneklere üyeliklerinin yasak olduğu paşalardan Emekli Tuğgeneral Cavit Yenicioğlu'nun Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası eski üstadı olduğu haberi tartışmaları da beraberinde getirdi.
Emekli Yarbay Tevfik Diker, subayların derneklere üye olmasının yasak olduğuna dikkat çekerek, "Rahmetli Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne zararlı faaliyette bulundukları gerekçesi ile kapattırdığı mason localarının TSK'nın general kadrosuna nasıl sızmış olduğunu ibretle seyrediyoruz." dedi.
"Org. Başbuğ, TSK'ya sızan localarla mücadele edecek mi?" sorusunu yönelten Tevfik Diker, TSK'daki yapısal bozukluğu ispatlayan tipik bir örnekle karşı karşıya olduklarını kaydetti. Diker, ülkenin selameti açısından, TSK'nın içindeki masonları, rotaryenleri ve lionslara üye olan mensuplarını temizlemesi gerektiğini söyledi.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, her türlü siyasi tesir ve düşüncelerin dışında ve üstünde olduğunu vurgulayan emekli Yarbay, şunları kaydetti: "Hürriyet gazetesinde yayınlanan taziye ilanındaki ayrıntılar çok ilginç. Bir general masonlukta 'Büyük Üstad' ve 'En Muhterem' olabiliyor. Ama o emekli paşa, diye savunma yapanlara sesleniyorum. Emekli olur olmaz bu makama kadar yükselmek locada mümkün mü? Dünyada emeklilikten başlayan ve bu makama çıkabilen bir başka örnek var mı? Taziyede masonik sembollere yer verildiği gibi yine masonluğa has kavramlar kullanılmış. 'Büyük Üstat' ve 'Evrenin Ulu Mimarı' gibi sözcükler buna örnektir."​

KAYNAK

Ekli dosyalar

• MSD.GIF
    MSD.GIF
    20.8 KB · Görüntüleme: 29,407
cok saol evet durum bu kadar kotu yani

masonlar-nasil-tsk-nin-icine-kadar-sizabiliyor.jpg

Derneklere üyeliklerinin yasak olduğu paşalardan Emekli Tuğgeneral Cavit Yenicioğlu'nun Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası eski üstadı olduğu haberi tartışmaları da beraberinde getirdi.
Emekli Yarbay Tevfik Diker, subayların derneklere üye olmasının yasak olduğuna dikkat çekerek, "Rahmetli Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne zararlı faaliyette bulundukları gerekçesi ile kapattırdığı mason localarının TSK'nın general kadrosuna nasıl sızmış olduğunu ibretle seyrediyoruz." dedi.
"Org. Başbuğ, TSK'ya sızan localarla mücadele edecek mi?" sorusunu yönelten Tevfik Diker, TSK'daki yapısal bozukluğu ispatlayan tipik bir örnekle karşı karşıya olduklarını kaydetti. Diker, ülkenin selameti açısından, TSK'nın içindeki masonları, rotaryenleri ve lionslara üye olan mensuplarını temizlemesi gerektiğini söyledi.
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, her türlü siyasi tesir ve düşüncelerin dışında ve üstünde olduğunu vurgulayan emekli Yarbay, şunları kaydetti: "Hürriyet gazetesinde yayınlanan taziye ilanındaki ayrıntılar çok ilginç. Bir general masonlukta 'Büyük Üstad' ve 'En Muhterem' olabiliyor. Ama o emekli paşa, diye savunma yapanlara sesleniyorum. Emekli olur olmaz bu makama kadar yükselmek locada mümkün mü? Dünyada emeklilikten başlayan ve bu makama çıkabilen bir başka örnek var mı? Taziyede masonik sembollere yer verildiği gibi yine masonluğa has kavramlar kullanılmış. 'Büyük Üstat' ve 'Evrenin Ulu Mimarı' gibi sözcükler buna örnektir."​

KAYNAK

memlekette satılmadık adam neredeyse yok denecek kadar az.hainlik için her fırsatı degerlendiriyorlar...adam fethullahcı olsa ona ses yok. degil mi?ulan siz varya siz...

Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa da ünlü bir Masondu, bu onun vatanseverliğine gölge düşürürmü sizce, oğlunu bile o savaşta göz göre göre ölüme gönderen o kahraman ki Ruhu şad olsun, keşke şimdiki yöneticilerde onun kadar vatansever ve kahraman olsalar.

Vaaah halimize vahh.Fethullahçılardan önce TSK yı Masonlar mı ele geçirmiş.Nerede Vatan haini varsa yazıklar olsun hepsine.!!!

aYnı aKp ZihniyeTi.Askere Çamur aT izi KaLsın...aMa Sunu uNutmayın bu Halk AsLa AsKeRini YaLnız BıraKMaz...

bunumu anladın :huh:

o makama değil insanların haykırışı sadece orada yıllardır çöreklenmiş ve devam eden yapı&yapılanmalara :glare:

insan nasıl anlamak istiyorsa öyle anlarmış...:crying:

Plevne kahramanı Gazi Osman Paşa da ünlü bir Masondu, bu onun vatanseverliğine gölge düşürürmü sizce, oğlunu bile o savaşta göz göre göre ölüme gönderen o kahraman ki Ruhu şad olsun, keşke şimdiki yöneticilerde onun kadar vatansever ve kahraman olsalar.

nasıl bunu diyecek kadar atasına söven geçmişini inkar eden , fikri ve vicdanı ayrıca basireti de bağlanmış bir vatandaş olduğunu bilemem ama şu dediğini sana anlatan masalcıya de ki ;
halk artık bunları yemez oldu , yenilerini salla onları yutturmaya çalışalım :goz:

Mahalesef hala var.TSK gibi bir yapılanmanın içine sızmışlarya yazıklar olsun.Ama bu ümmetin acı çekmesi beni gerçekten üzüyor...

ne ümmeti yaww.devlete başkaldıran kürtler ve onlara yol gösteren akepe-feto zihniyeti ümmetse bırak kalsın yerinde.medresede hizbullah militanı yetiştirip DEVRİM yapmak için gönderen İRAN ümmetse bırakın kalsın yerinde.sakal kesen kafir olur diye kitap yazanlarsa ümmet , bırak kalsın yerinde.erbakanı halife ilan edip oy vermeyen kafir olur diye camide vaaz veren imamlarsa ümmet, bırak kalsın yerinde.coca cola içinde domuz kanı var içmek haram diye yaygara yapıp kendi alışveriş merkezlerinde coca cola satanlarsa ümmet , bırakın kalsın.dünyadan haberiniz yok.gizli hücre evlerinde neler konuşuldugunu, neler yapıldıgını çok yakından biliyorum.geçiniz bu ayakları.

Yahudiden madalya alanlara alkış tutanlar bir anda mason düşmanı oldu hadeeee ordannnnn düzenbazlar.....

:huh:

bizi bilgilendirirmisin :confused: bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp :001_rolleyes:

yazdıgınız mesajlardan o evlerde neler oldugunu çok iyi bildiğinizi anlıyorum.3 yıl boyunca milli görüşcü imamların cami vaazın ve evde çay içme sohbetlerine katıldım.onlardan erbakanın nasıl halife seçildiğini, ona oy vermeyenin kafir olup cehennemde yanacagını, sakal kesmenin haram oldugunu,TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KAFİR DEVLET oldugunu, kafir düzenin yıkılması gerektiğini, Türkiyede müslümanların esir oldugunu, bu sebeple cuma namazının kılınmaması gerektiğini vs vs..dinledim.2 yıl nurcu(yeni asyacı) edebiyat hocasının dayatmasına tabi oldum.üniversitede 3 yıl humeynici ve hizbullahcı hücre evlerinde sohbete katıldım.bu arada vasatcıları da gördüm.kafir devletin DEVRİMLE YIKILACAGINI, yerine islam devletinin kurulacagını onlardan duydum.sonra 5 yıl FETHULLAH GÜLEN TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ilçe yapılanmasına teget geçtim.insanlardan psikolojik baskıyla ve fakir öğrencileri bahane ederek nasıl haraç aldıklarını gördüm.bahane ederek para topladıkları ögrenciler Allah rızası için ömür boyu hizmete mahkum edilirken ABİLERİN nasıl lüks ve sefahat içinde yüzdüklerini, göbeklerini kaşıdıklarını gördüm.Süleymancı komşumun kaçak elektrik kullandıgını 1 yıl sonra fark ettiğimde bana '''devlet kafir oldugu için elektriği kaçak kullanmanın helal oldugunu, devlete vergi bile verilmeyecegini, bunları hocalarının anlattıgını söylemesi bende şok etkiler yarattı.daha istermisiniz?bunlar bizim ülkemizde yaşanan şeyler.ben yaşadım.şimdi sorarım size bu mu sizin ÜMMET DEDİĞİNİZ.?

yazdıgınız mesajlardan o evlerde neler oldugunu çok iyi bildiğinizi anlıyorum.

o evler dediğin ve anlatın toplantı veya başka yerlerde bulunmadım.ha gittiğim nurcular dır.orada hiç bu şeylerden bahsedilmiyor.sadece risale i nur okunuyor.

tum mesajlarını gördüğüm kadarıyla bunları yaşadığına inanmıyorum.çünkü gözlüğünü çıkararak bakamıyorsun ....

tipik bir add vb. oluşumlarda bulunmuş insanların ağzıyla mesajlar yazıyorsun :sneaky2:

ama mesajı 1 gün sonra atman beni düşündürde :huh:

o evler dediğin ve anlatın toplantı veya başka yerlerde bulunmadım.ha gittiğim nurcular dır.orada hiç bu şeylerden bahsedilmiyor.sadece risale i nur okunuyor.

tum mesajlarını gördüğüm kadarıyla bunları yaşadığına inanmıyorum.çünkü gözlüğünü çıkararak bakamıyorsun ....

tipik bir add vb. oluşumlarda bulunmuş insanların ağzıyla mesajlar yazıyorsun :sneaky2:

ama mesajı 1 gün sonra atman beni düşündürde :huh:

onların hepsini yaşadım.Allah şahidim.gözlügümü çıkaralı çok uzun yıllar oldu.siz sadece olayın kenarındasınız.ben diplerine kadar daldım.ve çıkıp kurtuldum.add veya herhangibir parti tutmam.MESLEK ODASI HARİÇ HİÇBİR DERNEKTE KAYDIM YOK.futbol takımı da tutmam.kendi dogrularım vardır.içki içmem.canım istediğinde namaz kılarım.ama reklam etmem.kimse görmez bilmez.Allah bilsin yeter.dolduruşa gelmem.devletimi ve halkımı çok severim.ırkçı degilim.çok samimi kürt, zaza arkadaşlarım var.benim atalarım 500-600 yıl önce Horasan'dan gelip anadoluya yerleşmiş türkmen yörük aşiretlerinden .

Geri