Massa: Senna'nın yaptığı hoş değildi

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Massa: Senna'nın yaptığı hoş değildi

Felipe Massa, Bruno Senna'yla çarşıpmalarına ramak kaldığını ifade ederek, vatandaşının yaptığı hareketin hoş olmadığını belirtti.

felipe-massa-avustralya-gp-17-03-2012.jpg

İkinci güvenlik aracı periyodundan sonra 11. viraja yan yana giren iki Brezilyal pilottan Massa hem Senna hem de bariyere temas etmiş, sonrasında bir süre kaymasına rağmen başarılı bir kontrayla yoluna devam etmeyi başarmıştı.

Massa yarış sonrası Senna'nın kendisine yeterli boşluk bırakmadığını savundu.

"Bence yaptığı hiç hoş değildi. Üzerime gelerek beni duvara sıkıştırdı. Şans eseri arabaya bir şey olmadı ve şu an biraz daha sakinleştim."

Öte yandan yarışın ilk turunda hasar alan Massa, ilk tur sonrası pite gelmek zorunda kalmış ve grid'in en gerisine düşmüştü.

Yarışı sekizinci sırada tamamlamayı başaran Felipe Massa, 13. sıradan start almış olmasına karşın, ilk turdaki orunu yaşamaması halinde ilk beş içinde yer alabileceği bir yarışı geride bıraktığını ifade etti.

"Birisi bana temas ettiği için araba biraz hasar gördü. Büyük şanssızlık oldu çünkü arababugün mükemmeldi. Aracın bugünkü hızından ve hendi sürüşümden dolayı çok mutluyum."

"13 sıradan başlamama rağmen yarışı her iki aaçla ilk beş içindetamamlayabilirdik. Tamamladığım yarıştan mutluyum ama ilk turdaki o şanssızlık olmasa çok daha iyi bir pozisyonda finiş görebilirdim."

Ekli dosyalar

• felipe-massa-avustralya-gp-17-03-2012.jpg
    felipe-massa-avustralya-gp-17-03-2012.jpg
    10.2 KB · Görüntüleme: 72
Geri