Matematik tarihi

SEPTAGH

New member
Reaction score
0
Matematikle ilgili aradığınız herşeyi bulabileceğiniz çok sağlam bi site.Mutlaka aradığınızı bulacaksınız...

bir matematikçi olarak bazı ödevlerin sunumlarında bu siteye göz atıyorum kaynak açısından güzel bir site teşekkürler....

bende bi sayısal öğrencisi olatak matematiği çok seviyorum çok saol en çok matematik hastasıyım (geometri hariç :eek:)

Bende Bir Matematik Öğretmeni Olarak Teşekkür Ediyorum. Matematiğe Onem verilmesinden yapmayı düşündüğüm matematikle ilgili sitede yer vereceğim..Ama Sitede Matematik uygulamalarının javaya dökülmüş hali ve Geocomputer MAthtype vb programları Matematik Severlerle Paylaşmaya çalışacağım..

MyDooM' Alıntı:
Bende Bir Matematik Öğretmeni Olarak Teşekkür Ediyorum. Matematiğe Onem verilmesinden yapmayı düşündüğüm matematikle ilgili sitede yer vereceğim..Ama Sitede Matematik uygulamalarının javaya dökülmüş hali ve Geocomputer MAthtype vb programları Matematik Severlerle Paylaşmaya çalışacağım..

Hocam çok memnun oluruz.Çoğu insan matematikten anlamsız yere korkar.Zor ve mantıksız gelir.Ama dünya matematik üzerine kurulmuştur bunun farkında değiller.Bence yaptığın matematik adına çok harika bişey.İnsanlara matematiğin büyüsünü aşılama çalışıyosun.Aslında sanıldığı kadar da zor değil.Ben lise sonda sınavlarda 0 matematik yapan biriydimama biraz kendini verdikten sonra yapılmayacak şey yok.Şimdi mimarlık mezunuyum.Ve bana matematiği sevdiren hocamın her zaman ziyaretine gider elini öperim...Paylaşımlarını bekliyoruz hocam...

Geri