Matrix gerçek oluyor!

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Altın Üye
Reaction score
0
30 yıl sonra dersler öğrencilerin beynine çiplerle yüklenebilecek

İngiliz eğitim uzmanı Chris Parry, 30 yıl sonra derslerin öğrencilerin beynine özel çiplerle yükleceğini söyledi.

İngiltere'deki Bağımsız Okullar Konseyi Başkanı deneyimli eğitimci Chris Parry, "matrix- tarzı" eğitimi tanımlarken şöyle dedi:

"Kablosuz teknoloji sayesinde 30 yıl sonra elektronik bağlantılarla beyne istenen bilgi aktarılabilecek. Öğrenciler dersleri hatta öğrenmek istedikleri dilleri doğrudan Matrix filminde olduğu gibi yükleyebilecek."

Sabah

Ve beyne istenildigi gibi yönledirebilecekler. En sonunda kendi kednimize kırılıp gidecez valla. Zaten insanlık git gide robotloasıyo b... cıktı valla sacmalık. Eline saglık kanka

bana çok saçma geliyor nedeni ise yapılan araştırmalara göre sıradan biri beyninin %3-4 lük bi alanını kullanıyor %5 e yaklaşanlar genelikle bilim le uğraşan insanlar...

insanların normal bir hayat sürmesi için %3-4 fazlasıyla yetiyor yani beyne takviye edilecek bir şey çok anlamsız ....

sanki %100 kullanıyoruz oda yetmiyorr artı takviyeler arıyoruz :D:D:D

Kuran da teknolojinin ışınlanmaya kadar ilerlyebileceği yazıyo bu neden olmasın :hhmanD

dogru diyorsun, ve daha fazlasi olacak,ama %100' unu kullanmayiz, bu da bir gelisme, sole birsey daha var beynimizin %100'ünü kullanacagiz ama nerede, bu dunya icin numune olarak verilen nimetlerin esas kullanilacak yeri obur taraf

başkan ilk önce kendi beynine bir taksın denesin eğer işe yarıyosa bizede taksın ...

Ben her zaman insanların kendi sonlarını getireceğine inanmışımdır.Git gide elektronik olmaya başladık.Her yer metal nesnelerle doldu taştı.Hiç belli olmaz vallahi Matrix gerçek olabilir.Beklerim doğrusu.

her bir gelişmenin iyi birde kötü yönü vardır...ama bunun kötü yanı çok gibi görünüyor..misal insanlar tembelleşecek öğrenmeye olan merakları, araştırmacı kimlikleri yoksunlaşacak.. dicek ki nasıl olsa kart var bir ara takar öğrenirim...
ne kadar da basite inecek herşey..
yok yok sonumuz hiç iyi görünmüyor.. :(

iyi o zaman bende virüs atarım o çipin içine olur biter

teknoloji cok daha fazla gelişicek bu görünen bir gerçek. hayaller gerçek olmaya başlıyor yavaş yavaş

Geri