Matrix Reloadad modül OPOS KARTı görmüyor!?

DeacoN.FRoST

New member
Reaction score
0
Matrix Reloaded modül OPOS KARTı görmüyor!?

merhaba arkadaşlar.bu işlere çok yabancıyım bi gazla gidip elimdeki sınırlı parayla matrix reloaded modül ve bir opos kart aldım 8 odalı filan dediler. neyse param kart yükleyiciye yetmedi bir arkadaşıma gittim kartı yüklettim cryptoworks emusu yüklemiş işte malum. orda kartı denedi bilgisayardan ProgDVB ile kanalları çözüyor bir problem yok fakat eve geldim modüle taktım kartı sonra receiverıma taktım. Menüye girip ortak arabirime girdim modülün takıldığını algıladı MRV2.25 mi ne öyle bişey yazdı.Card info ya girdim kartla ilgili bir bilgi yoktu. Insert a smart card filan yazıyordu. kart çalışıyor ne yapabilirim kartı ters takmış olabilirim diye düşündüm evirdim çevirdim beceremedim bir yardım ein lütfen.Bu arada kartı biraz geri alıp yavaşça itince (oturmamış olabileceği söylendi) No avaiable card diyor card informationda şimdiden ilginiz için teşekkürler.Kolay gelsin iyi forumlar.

Son olarak bu modülü değiştirme imkanım var sanırım büyük ihtimalle okumadığına göre değiştirecekler.modülü 50 ytl aldım matrix reloaded çok büyük fark yoksa ve daha iyi bir modül varsa onuniçinde bi tavsiye yazın ne önerirsiniz hangi modülü tavsiye edersiniz.

aha dostum seni arıyordum ya eyvalla bilgi için ama kartta sorun yok modüldede biraz gevşeklik olduğunu söyledi arkadaşım opos kartı yükleyen arkadaşım yani
bende yükleyici yok şu an.
birde karta yükleme yaptı o modüle yükleme nasıl yapıyoruz biraz bilgi verirsen çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

NOT: bu arada arkadaşım verdiğin dosyayı yükleyemeyeceğim halde indirip bakayım dedim içerisinden phpbbstyles çıktı benim dediğimle bunun ne ilgisi var onuda anlamadım ama bi bak istersen yanlış bişeymi upload ettin acaba ilgin için teşekkürlr.

DeacoN.FRoST' Alıntı:
NOT: bu arada arkadaşım verdiğin dosyayı yükleyemeyeceğim halde indirip bakayım dedim içerisinden phpbbstyles çıktı benim dediğimle bunun ne ilgisi var onuda anlamadım ama bi bak istersen yanlış bişeymi upload ettin acaba ilgin için teşekkürlr.

euehueh yanlış upload eytmişim yaw sana php style koymuşum dur düzelitmmm

sorry!

kartla modüle yükleme yapmak için fun7 kart kullan!
CI arabiriminden modüle gir upgrade tarzı bi secenek vardır ona gel
denden ilk kartı tak diycek tak oke bas
ilk karttaki bilgileri yzack ikinci kartı isitoym diycek tak ok a bas
yükledim diycek

Edit:Kartlara ne yüklüycez dersen yukarıda verdiğim linkten cıkan klasorlerden fun6in1 yazanın icindeki 1.dosyası q.karta 2.dosyayı 2.karta ok?

hoca hiç bişe anlamadım ben farklı bişey diyorum yada sen farklı diyosun çözemedim :)
bende matrix modül var opos kartta var içinde yazılım filan yüklü kartı başka bir modüle takıyorum çözüyor kanalları tek derdim matrix modülün kartı görmemesi.
modüle yazılım nasıl yüklenir anlamadım? varmı öylebişey karta yükle diyorsan kartta yazılım var kart çalışıyor başka yerde çözüyor yani.
bu arada msn eklersen daha yararlı olcaz sanırım forumu işgal etmeyelim uygunsa eklermisin beni profilimde var.

matrıX 180 ıle sorunsuz ve COK hızlı bır sekılde ızlersın abıcım roledod yazılım olacak dıgerlerı sorunlu !!
;)

evet arkadaşlar allah'a şükür hepsini izliyorum sorun benim modülün yazılımındanmış ilk taktığımda receiverım 2.225 görüyordu değişti yazılı 1185 gibi bişey tam hatırlamıyorum 1 küsürlü bişey şimdi görüyor kartı aslan gibi :)
xsuaty sanada çok teşekkür ederim

Geri