Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar sistemi normal kuruyorum ancak sistem yeniden başlattıktan sonra yeni uygulama kurduktan sonra mavi ekran hatası veriyo.. 0000122 0000124 çarpanlı hataları veriyor...hiç başınıza geldimi acaba ?
şimdi mavi ekranın bir cok nedeni psu yetersizliği, ram hatası, ekran kartı anakart vb bir sürü sorundan ibaret olabilir şimdi hatanın tam dökümanını verirsen yardımcı olmaya çalısırm.
driverları güncel kullanıyorum. ondan içim rahat. bnde üzerindeki parçalardan şüphelendim...işim acil olduğu için xp ye döndüm... verdiği kod lar x000124 ile x000122 fatal error koduydu..ram gibi geldi bana ama ramleri de değiştirip kurmuştum aynı arıza çıkmıştı...o arızayı ne hikmetse adobe serisini kurarken alıodum ilk ama...bi ilgisi olabilrmi ki ?
arkadaşlar sistemi normal kuruyorum ancak sistem yeniden başlattıktan sonra yeni uygulama kurduktan sonra mavi ekran hatası veriyo.. 0000122 0000124 çarpanlı hataları veriyor...hiç başınıza geldimi acaba ?
dai ilk önce verdiğin kodlardan emin ol.bunun içinde pc ni başlatırken F8 e bas devamlı sonra listeden sistem hatasında otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak de pc ni başlat bidaha mavi ekran hatası gelirse 0x000 lı kodları biyere yaz.kaç tane 0 olduğuna dikkat çünkü araştırırken çok farklı yerlere gidiyo sonuçlar.tam olarak öğren buraya yaz...